keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ihan vaan semmonen simppeli

Tämä oli kuopuksen joululahjahuivitoive ja koska se ensimmäinen toteutus ei ollu tarpeeksi simppeli, tein uuden ja nyt kuulemma kelpaa.


En ilenny ihan pelkkää ainaoikeeta tehdä, joten neuloin pystyraitoja oikeilla silmukoilla. Olipa kuulkaa mainio telkkuneule.


Lanka on ihanainen Malabrigo sukkalanka, väri terracotta. Neulepinnasta tuli mukavan löysää kun neuloin kaksinkertaista lankaa 5,5 mm puikoilla, ehkä ois voinu neuloa vieläkin paksummilla. Huivin leveydeksi 62 silmukalla neulottuna tuli noin 35 cm. Pituudeksi  tuli 180 cm 260 grammasta lankaa.

Hurautimme kuvaamaan huivia kirkonkylän korkeimmalle mäellä ja ai ihme miten auringonlasku sai huivin värin hehkumaan.
Ja ei postausta ilman vauvaneuleita. Tämä ei menny ihan niinku strömssöössä. Piti tulla jonkunsortin toukkapussi, mutta tulikin villainen sarkofagi niinkuin yks koiranleuka totesi. Mutta ehkä tästä vielä joskus jotain tulee niinku vaikka pipo, pohjalliset tahi pers'alunen. Sitä ennen saa hautua laatikossa.


Nyt onkin sitten sellainen tilanne ettei ole mikään neule kesken. Outoa.

9 kommenttia:

 1. Villainen sarkofagi! Naurattaa ihan hirveästi.:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pakkas minuakin naurattamaan vaikka kieltämättä pikkusenvähän ketutti kun ei onnistunu :)

   Poista
 2. no olispahan ainakin lämmin sarkofagi. nappase huppu ja olkapää osa pois, niin eikös se sitten kävis vaunupeitoksi tai makuualustaksi tai joksikin semmoseksi, tai saunaviitaksi. värit on kyllä niin herkut että älä jätä laatikon pohjalle. tuo ei mitään kesken on helppo tilanne korjata, aloitat jotain : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, siitähän tuliskin hyvä makuualusta. Kiitos vinkistä :) Ja en minä kauan neulomattomana osaa olla. Tässä ois pari tuntia ennen töihin lähtöä ja enköhän kerkiä jotakin laittaa alulleen.

   Poista
 3. Malabrigo Sock on kyllä letkeää lankaa. Villaisen sarkofagin värisen teepannumyssyn ottaisin milloin tahansa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letkeä lanka totta tosiaan :) Haa, hyvä idea tuo teepannumyssy, mutta sarkofagin tämänhetkinen olomuoto on villapeitto, vaan uiinkahan kauan :)

   Poista
 4. Onpas oikein kivan näköinen :) Ja varmasti pehmoinen, Malabrigosta kun on! Minullakin tavoite päästä siihen, ettei mitää on olisi kesken - heikko luonto vissiin pistää aina kuitenkin aloittamaan, vaikka edellinen ei valmis (tai edelliset) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuosta huivista tuli aikas kiva ja pääasia, että saaja on samaa mieltä. Nyppyyntyyköhän tuo lanka muuten?

   No haitanneeko se jos on monta neuletta yhtäaikaa meneillään, kyllä niitä mmailmaan mahtuu :)

   Poista
  2. Oman kokemuksen perusteella nyppyyntyy hieman. (Puserossa, joka on ollut käytössä noin vuoden, on lievää nyppyyntymistä havaittavissa.) Ei kuitenkaan mielestäni häiritsevästi. Langan ihana pehmeys kuitenkin korvaa paljon. :) Huivissa samaa nyppyyntymistä en ole havainnut.

   Poista