lauantai 11. toukokuuta 2013

Äiti

Nämä Wiikon Wanhat ovat käyneet viime aikoina hyvin harvinaisiksi, mutta ei haitanne.  Huomisen äitienpäivän kunniaksi kuva omastani talvelta 61 tai 62. Minä istun rattaissa ja isoveli niiden takana


Hyvää äitienpäivää omalleni ja kaikille muillekin äideille sekä kaikille sen mielisille!

4 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Hyvää äitienpäivää sinullekin!

  Minä niin tykkään näistä sinun Wiikon Wanhoista! Näytät niissä aina niin tunnelmallisia ja mukavia kuvia, niin nytkin. Minä muuten muistan oikein hyvin tuollaiset rattaat, joissa istut. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista