lauantai 6. lokakuuta 2012

Tavan sukka - suvan takka

Voi että oli kaunis syyspäivä. Aamupäivällä kävimme hakemassa polttopuita sukulaismiehen luota ja tuumin, jotta pannaanpa ukotukselle neulomani uudet sukat mukaan, jotta saadaan ne kuvattua ja saatiinhan ne.


Nämä on neulottu kakspuolosen puikoilla Katia Laine Nylonista ja raidat Rellana Flotte Sockesta, menekki yhteensä 75 g, koko 42. Sukista tuli raitalangan ansiosta hieman epäsymmetriset ja se ei ole ollenkaan huono asia. Mielestäni epäsymmetriassa on jotain perin sympaattista :)


Nyt saa kylmät tulla, sillä on mitä poltella takassa ja siitä kaunis kiitos J:lle :)

16 kommenttia:

 1. Miten vekkulit sukat! Kivat värit olet valinnut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kirjolangalla tuli kyllä vekkulit raidat. Neuloin siitä vuosi sitten sukat ja aattelin jo silloin, että paremmin se ehkä toimis raitalankana, ja ehkä niin. Minä en oikein ole kirjolankojen ystävä.

   Poista
 2. Kaunista vihreää ja kauniit kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) Ihan hyvä värihän tuo on ken siitä tykkää ja sukan saaja kuulemma tykkää.

   Poista
 3. Hieno tausta sukille! :D Ei vaan, kommeet sukat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki :) Se puuliiteri oli kyllä niin kuvauksellinen.

   Poista
 4. Hienot miehiset vihreät, oikeat MIES-sukat!

  VastaaPoista
 5. Lämmintä nyt tartteekin, kun tuo kostea viileys menee luihin asti.

  Edellisen päivityksen kirjat vaikuttivat erittäin mielenkiintoisilta! Mun pitää kyllä tyytyä kirjaston versioihin, koska ne tosiaan olivat hintava paketti.

  Sulle nyt kerron vielä tällasen jutun: Kun mullekin on tullut kirjaa ihan sisustuselementiksi asti (eivät mahdu enää hyllyyn), päätin sitten luopua kirjaston poistoista saamastani (!) Suomen kirjallisuuden antologiasta. Tarvitsen sitä kyllä toisinaan työssäni, mutta kouluilla on onnekseni ihan hyvin hakuteoksia. Vein sarjaa haikeana lähetyskirppikselle. Kasa vanhoja pyyhkeitä ja muuta rojua kyllä kelpasi, mutta kirjasarja ei. "Ei millään pahalla, mutta ei ihmiset nyt tällasia halua, kun interneetistä löytyy kaikki." Vein kirjasarjani takaisin kotiin. Ettäkö internetistä löytyy kaikki? En kyllä ymmärrä tällaista maailmaa.

  solveig (menneen maailman jäänne)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten mukava kuulla sinusta Solveig ja juu, lämmintä tarvitaan :)

   Ei löydy kaikki netistä ja vaikka löytyiski niin kyllä kirjojakin tarvitaan. Myönnettäköön että kirjat ovat minun heikko kohta, mutta osaan harvoin minä ihan näin lankean :)

   Poista
 6. Kiitos enkuli, Villanne ja Elina :)

  VastaaPoista