sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sitä samaa

eli sukkaa se vaan pukkaa. Aattelin jo, että nyt saa riittää tältä erää, vaan miten lie silmukat pukkaantuivat kuin väkisten puikoille eli kai se on vielä muutamat neulottava. Ja eihän tämä tieten mitään pakkopullaa ole. Kuvausideat vaan meinaa loppua.


Pojalle tein toiveiden mukaan ohuet sukat ja lankana taas Katia Laine Nylon kakspuolosilla neulottuna. Kokoon 42 meni lankaa vain vajaa 70 grammaa. Raitalanka on jotain kirjosellaista, en muista mitä.


Ei näistä enää juttuakaan irtoa. Saajalleen sopivat ja mieluiset, ei kait sitä muuta.

Muksut olivat kylästelemässä viikonloppuna. Eilinen pelailtiin ja tänään ommeltiin kuopuksen kanssa. Hän on yhenäkin innostunut moisesta ja se jos mikä on kiva. Tehtiin ihan ompelimo yhteen huoneeseen; ompelukone, saumuri, silityslauta ja -rauta ja kaks innokasta ja mummo vielä tsemppaamassa. Kyllähän siinä yks anorakki saatiin aikaan (kuvassa vasemmalla)


Voi että tulee aina niin haikea olo kun lähtevät.

10 kommenttia:

 1. Oi, sen haikean tunteen tiedän. Äidin sydän pakahtuu ikävään, odottaa jo seuraavaa näkemistä katsellessaan luotaan etääntyvää selkää.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, simppelit, mutta kumminkin pienellä jujulla kivannäköiset.

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin ihana neuloa omille lapsille sukkia :) ? Minä ainakaan en voi koskaan sanoa ei, vaan heti on saatava langat puikoille ja mahdollisimman nopeasti lapsen jalkaan. Vaikka todellakaan huutavaa pulaa ei sukissa tässä taloudessa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja sama vika täällä. Minusta on niin mukava sukittaa omat lapset ja joskus vähän muidenkin :) Ja tähän loppuun lauletaan; jospahan säilyis äidin lapset kylmältä maailmassa

   Poista
 4. Kauniit sukat! Meillä ainokainen asuu vielä onneksi kotona. Voin vain kuvitella miltä tuo ero tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onnekasta. Lapset kasvaa niin nopeasti ja aika kuluu vauhdilla, pitää siis muistaa nauttia tästä hetkestä :)

   Poista
 5. Onpa kyllä tosi kiva kun laps on innostunut käsitöistä :) Kunpa meilläkin edes joku noista kolmesta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä koskaan tiedä :) Tämä kuopuksen intokin tuli ihan yllärinä.

   Poista