lauantai 27. maaliskuuta 2010

Kuvaterveiset 70-luvulta

On ihan pakko julkaista tämä Wiikon Wanha juuri tänään (olenkohan näyttänyt tämän jo aiemmin, en muista mutta haitanneeko tuo). Kuva on vuodelta 1972 tai -73 ja siinä serkkupoika täyttää vuosia, joko kaksi tai kolme. Hän on tuo pöydänpäässä riemuitseva nuorimies raidallisessa villapuvussaan (äidin neuloma) ja joka muuten täyttää tänään 40 eli Paljon Onnea hänelle!

Pöydän vasemmalla kulmalla näkyy olevan piirrettyjä kaitafilmejä, joita meillä aina katsottiin synttäreillä. Niiden joukossa on muutama aarre, mm. Mikki-Hiiren laivamatka vai mikä se nyt olikaan, no kuiteski se joka on ilmeisesti ensimmäisiä Disneyn piirrettyjä. Minä lienen ollut vanhimpana projektorin käyttäjä (tuo käsiposkella oleva henkilö).

4 kommenttia:

 1. Onpa tutunomainen näky! ;D Meiltä löytyy samantapaisia 70-luvun kuvia, kun omat lapset ovat pian nelikymppisiä. Itse asiassa esikoinen täyttää kesällä 40.

  Serkkupojalle onnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Haa, no sitten tuo värimaailma on teillekin tuttua :) Minun muksut on 80-luvun lapsia. Ei ole vielä sen aikaset kuvat noin kellastuneita.

  VastaaPoista
 3. Hauskat retrosynttärit, 80-luvun lapselle kaikki mielikuvat edellisestä vuosikymmenestä ovat tuollaisia kellertävä. Kuin energialampulla valaistuja! :)

  VastaaPoista
 4. AnniP: hihii, hauskasti sanottu :) Käyppäs kurkkaamassa Annun ja Liinun blogista miten hauskoja kortteja he ovat tehneet vanhoista, no vanha on kyllä suhteellinen käsite, valokuvista.

  VastaaPoista