maanantai 24. heinäkuuta 2017

Sininen kesäpusero

Minulla näyttää olevan tapana neuloskella samoilla ohjeilla useampia tuotoksia, siis olenko sarjatuotantoneuloja? No, kotitarpeiksi kuiten.


Esikoinen sovitti puseroani ja tuumi, jotta hänellekin kelpaisi moinen. No eikun langat tilaukseen ja neulomaan. Tämä olikin leppoisa kesä- ja matkaneule, sillä ohje on simppeli ja tutuksi tullut.


Sen verran muokkasin, että tein noista reglanosuuksista kaksi silmukkaa kapeammat kuin ohjeessa. Olisi ehkä pitänyt kaventaa tuota sivusaumaakin, jotta raidat olisivat olleet samanlevyiset, mutta toimii noinkin. Pituutta lisäsin ja tein myös tähän rintalaskokset. Reunat tein samoin kuin edellisessä paidassa, mutta nyt jätin helmasta virkkauksen kun ei se estä rullaantumista niinkuin kuvittelin.


Lanka Drops Cotton merino
Menekki n. 450 g
Koko M1
Puikot 4 mm pyörö- ja sukkapuikot
Fiilis Just hyvä



Pikkusiskonsa tavoin myös esikoinen taitaa lennokkaan poseeramisen :)

Eipä olisi arvannut, että kesän tähän asti pidetyin vaate on pitkähihainen neulepusero. Pohjosen reissullakin oli kovasti tarpeen. Hiukan tuo lanka nukkasi alussa alla olevia vaatteita, mutta ei ehkä enää niin paljon.


Sinistä lankaa jäi ehkä verran, että saan siitä pikkumiehelle neuletakin. Ideakin on jo mielessä eli eikun puikot heilumaan. Mutta voisin kyllä olla pari päivää neulomatta jos saataisiin se helle vihdoinkin tänne ennekuin loma loppuu :)

4 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä ihan parhaalta neuleelta Suomen suveen!

    VastaaPoista
  2. Kaunis pusero ja ihanan iloiset kuvat! Kesästä en sano mittään... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi etten sano minäkään kesästä mitään :)

      Poista