perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 neulesato

Öh, pitäisi ruveta siivoamaan ja leipomaan mutta mitä tekee hän? Kuvakollaaseja edellisvuoden neuleista.

Sukkia tuli neulottua, aika tavanomaisia kylläkin. Tossujakin neuloin muttei niistä jaksa pitää lukua.


Enpä ole pitkään aikaan neulonut näin paljon hattuja. Ihan innostuin ja mikä parasta, kaikki yhtä lukuun ottamatta ovat olleet käytössä eli tarpeellisia. Huivisaldo sen sijaan ei ollut kovin kummoinen.


Takitkin ovat olleet kovassa käytössä, paitsi tuo oranssi Gaufres. Se kun on niin mahdottoman lämmin ja mikä lie kuumuus pakkaa vaivaamaan (ikä). Tunika olis kyllä vilpoinen, mutta turhan paljastava (mistä lie ilmestynyt tuo makkaravanne (ikä)). No sen alle vois kehitellä jonkun vilpoisan kesäpuserotunikahamosen sitten ens kesänä.


Että on sitä näköjään jotain tullut neulottua. Tämän vuoden saldo tulee varmasti jäämään huomattavasti pienemmäksi rannereppanasta johtuen, mutta onneksi  tulevien neuleiden kokokin pienenee huomattavasti, minusta on nääs tulossa keväällä mummo ja sehän tietää vauvaneuleita :). Toivotaan että kaikki menee hyvin.

18 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta jaihania vauvaneuleita.

  VastaaPoista
 2. Sinun työsi ovat aina niin taidolla tehtyjä ja kauniita ♥
  Onneksi olkoon mummuksi tulosta. Ihanaa päästä neulomaan pieniä sieviä vauvaneuleita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ja juu, kyllä on ihana neuloa pikkuneuleita :)

   Poista
 3. Sama ongelma täällä, pitäisi huushollissa tehdä joulunjälkisiivousta, mutta kun ei nappaa niin ei nappaa. Vielä niistä tuttinauhoista, niitä matariaalejakin on myynnissä ainakin täällä: http://www.nappikauppapunahilkka.fi/. Teimme osan tuttinauhoista kankaista, muutaman valmiista nauhoista ja nyt tytär jo on tilannut lisää materiaalia, koska ristiäisiinkin pitää tehdä ihan oma tuttinauhansa ihan nimellä... Olen jo kirjonut sen tuttinauhaan. Valmistin pojalle joululahjaksi kastekon jälkeisen juhla-asun. Se näkyy blogissa sitten runsaan viikon päästä kun ristijäiset on ohi. On tää mammailu mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Ja vielä: kaikkea hyvää syntymättömälle ja kaikille asian osaisille, ja myös sinulle tulevalle mummolle. Minä ainakin olen ihan seonnut ja rakastunut ensimmäiseen lapsen lapseeni. Ja tuntuu, että tulemme tosi hyvin toimeen, voisin saada jo jonkun supernukuttajan tittelin kun vauva nukkuu sylissäni kuin tukki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos onnitteluista. Pitää vaan kovasti toivoa, että kaikki menee loppuun asti hyvin, on onneksi mennyt tähän asti. Tuo mummoilu kuulostaa oikein mukavalta. Kiitos tuttinauha vinkeitä ja pitääpä käydä kurkkaamassa sitä pojan juhla-asua.

   Poista
 5. Olet kyllä ollut tosi ahkera! Tuollaisissa kollaaseissa oikein realisoituu hienosti kerralla kaikki se, mitä on saanut aikaan. Varsinkin nuo sukkakuvan oikean alakulman punaiset, ovatpa varsin kauniit. Ja onnittelut tulevasta lapsenlapsesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin sillä luulin että saldo olisi ollut pienempi. Oletus johtui varmaan siitä että keväästä lähtien neulominen on ollut välillä vähän tuskaista.

   Poista
 6. Paljon onnea tulevalle mummolle! Paljon kaunista olet neulonut! =)

  VastaaPoista
 7. Mainio neulesaldo!

  Onnea tulevaan! Mahtaa olla jännää ja ehkä jopa vavisuttavaa sinunkin kannaltasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jännää ja vähän hämmentävääkin. Saas nähdä miten täpinöissään sitä keväällä ollaan :)

   Poista
 8. Komea neulekokoelma! Ja ainahan on mukavaa, että on jokin erityisen hyvä syy neuloa. :) Voimia ranteelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää vaan oppia säästämään tuota rannetta eli ei enää mitään maratonneulontaa, mutta kyllä tämä tästä.

   Poista
 9. Paljon ja kaunista on vuoden aikana käsistäsi valmistunut.Minä vain kuljen ihailemassa toisten aikaansaanoksia käsi kipsissä...- Oikein hyvää ja jännittävää jatkoa alkaneelle vuodelle.

  VastaaPoista