tiistai 13. elokuuta 2013

Uudesta uutta

Ei ollut ensimmäinen kerta kun tuli reissussa ostettua vähän pöhkö vaate. Oltiin jossain päin Berliiniä odotettamassa bussia ja kun oli 12 minuuttia aikaa ja siinä hollilla yks kivan oloinen putiikki, niin sinnehän sitä. Ja heti muka löyty rekistä kivat pöksyt, ämmän kokokin joten varmana mahtuu ja eikun kassan kautta takasin bussipysäkille. Sovitin housuja vasta kotona ja äh, ne oli jotenkin hyvin koomiset ja kangas jäi pussittamaan tuohon haaroihin ihan ku ois kakat housussa. Ja miten näillä olis voinu muka pyöräillä töihin. Lahkeet ois pitäny kiskasta polven korkeudelle ja se se vasta lystin näköistä ois ollu. Linssin mielestä näistä tuli mieleen joku ihmeen MC Hammer. Ihan piti juutuupista kurkata, jotta miten niin, mutta nyt ymmärrän.


No jotain piti siis tehdä ja helpostihan näistä housuista hameen sai; lahkeen tyngät vain pois ja helma siistiksi. Vetoketjuakin piti kyllä rukata, kun se oli ommeltu aivan liian lyhyeksi niin ettei vaatetta meinannut saada päälle. Onneksi ei tarvinnut uutta vetoketjua ostaa, sillä se oli tarpeeksi pitkä, olipahan vaan jätetty neljä senttiä ompelematta, en kyllä ymmärrä miksi.


No tuo vyötärön korkeus kans mietitytti, mutta annoin jäädä sen entiselleen. Sen voi kätevästi kääntää kaksinkerroin nurjalle jos mieli tekee.


Taskut vähän löpsöttää, mutta ei haitanne.


Niin että ehkä tästä sittenkin tuli ihan pidettävä vaate.

12 kommenttia:

  1. Ihastuin tuohon housuversioon heti ensi silmäyksellä, mutta hameena sillä on varmaan enemmän käyttöä. Kaunis siitä tuli hameenakin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housuna tuo oli todellakin niin hupaisa että ehkä olisi jäänyt käyttämättä.

      Poista
  2. Näppärästi tehty. :) Väri on niin ihana, että kyllä kannati fiksata mieleiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitihän sitä jotakin yrittää tehdä tilanteen pelastamiseksi ja juu, minäkin tykkään väristä.

      Poista
  3. Nuo housutkin kyllä olivat aika hauskat, mutta hyvä näin, että tulee pitoa. Sitä minä vain jäin tuumimaan, ettet MC Hammeria muistanut.:) Ja kävin muuten Kaukon keikalla. Siellä sitten mietin, että sinä se olet Kaukon kanssa danssannutkin. Mulla jäi edelleen tekemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaskat housut, juupajuu :) No kyllä minä tuon biisin muistan kuulleeni mutta en esittäjää enkä tuota videota. Missähän minoon ollu silloin kun se oli pinnalla?
      Ai jai, pääsisinpä minäkin Kaukon keikalle.Se se vaan komistuu vanhetessaan, mutta en minä kyllä ilkiis sitä tanssimaan hakea :)

      Poista
  4. Olet kyllä kekseliäs, hauska lopputulos!

    VastaaPoista
  5. Ihan pikkisen meinas naurattaa tuo housukuva :) Hame ihan huippu hyvä, kyllä kelpaa. Viime viikko vietettiin Berliinissä, tuliaisena kirkkaan siniset kengät, nilkkurit. Nyt mietityttää, onko ne liian räpäkät koti kaduille. -mp-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellä oli kyllä ihania kenkiäkin. Rohkeasti vaan nilkkurit jalkaan ja baanalle :)

      Poista