tiistai 15. marraskuuta 2011

Sukkaputki

ei näytä loppuvan kutomallakaan. Villatakkilangat ja suunnitelmat kuiskivat houkuttelevasti, mutta en näytä saavan niistä otetta, sukkapuikoista vain. No, haitanneeko tuo jos lahjavakan sisältö onkin hieman yksipuolinen.

Hmm, taidankin laittaa tiedot vain sinne yhteen r-paikkaan, kun täällä voi käydä niitä lahjansaajia :)

13 kommenttia:

 1. Onpas houkuttelevan näköisiä sukkakääröjä! Ihan sormia syyhyttää, että päääsisi "käsistään katsomaan. Minullakin meinaa sukkaputki houkuttaa, mutta kun Lapaskuuhun ilmottauduin ja olen luvannutkin tehdä muutamat lapaset, nin yritän lapastella.

  VastaaPoista
 2. Matleena: No minunkin tekisi mieli tehdä lapasia tuonne sukkien kaveriksi. Meinasin tulla mukaan siihen lapaskuuhunkin, mutta silloin en ehkä olisi malttanut ahkeroida opintojen parissa :)

  VastaaPoista
 3. Oih..:) näyttävätpä kauniilta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanilta näyttävät. Olin tunnistavinani yhden mallinkin, juuri sen värisenä kuin sen mielestäni "kuuluukin" olla (itse tein toisenväriset).

  VastaaPoista
 5. Tekisi niiin mieli neuloa, mutta koeviikko alkaa uhkaavasti puskea päälle, niin aika ei riitä. Ja yksi ikuisuusprojektikin pitäisi saada valmiiksi...

  http://made-by-heidi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kauniita ja tarpeellisia! Kyllä näistä on monelle iloa!

  VastaaPoista
 7. Peikkotyttö: Kiitos :)

  Minna: Minusta ne sinunkin sukat on aivan ihanat. Ja ne kengät kans. Kieltämättä tuo valkoinen toimii hyvin, tulee mieleen cumuluspilvet tai kermavaahto :)

  Heidi: Niin, asiat pitäis panna tärkeysjärjestykseen, mutta kummasti se neulominen meinaa aina kiilata sinne kärkeen :) Onnea koeviikolle!

  Ingi: Toivotaan :)

  VastaaPoista
 8. Sukathan on mitä mainioimpia lahjoja, ja niitä on niin mukava tehdäkin!

  VastaaPoista
 9. Ihana lahjakokoelma! Mulla iski joulupaniikki eilisaamuna. Tuli sellainen olo, että peli on jo menetetty, kun sitä, tätä ja tuota ei ole vielä tehty ja onko ideoitakaan ja aika varsinkin loppui jo, iiiiik! Huoh.

  VastaaPoista
 10. Tuija: No no, elähän huoli. Teet minkä ehdit ja ensi jouluksi loput. Olen huomannut, että kun lahjantekoaika vähenee niin langanpaksuus suurenee, eli paksuja tumppuja, pipoja, huiveja viimetinkaan :)

  VastaaPoista
 11. Jaahas, kunpa kerkiäsin sinne r-paikkaan antamaan sydämiä :) Kaikille noille, näyttävät herkullisilta!!!

  VastaaPoista
 12. helena: Meinaatko että herkkua on siinä monenlaista :)

  VastaaPoista