keskiviikko 18. helmikuuta 2009

On se niin kivaa

kun arvontoja järjestetään vähän siellä sun täällä. Minuakin onni on potkinut jo useamman kerran. Aivan uskomatonta ja niiiin mukavaa. Neulovan Nartun arpajaisista voitin näin ihania juttuja. Kaunis kiitos ja halaus Soilelle :)

Noissa korteissa on jotain vanhahtavaa, niin nostalgisia. Ja nuo napit, oi miten suloisia. Niistä tulee mieleen maatuskat, joilla minäkin leikin pienenä ja niistä taas tulee mieleen tämä hupaisa laulu.

Ihme kyllä löysin kolmannesta kaupasta puuttuvaa lankaa ja pääsin tikuttelemaan nelosvinkin loppuun. Viitosen taidan jättää suosiolla väliin ettei huivista tulis liian suuri (ja ettei lanka taas loppuis).

Onpa vähän haasteellista kuvata keskeneräistä huivia kun ei sitä voi oikein pingottaakkaan. Tässäpä toinenkin keskeneräisyys.

8 kommenttia:

 1. Kortit on aitoa vintagea, olivat minustakin kovin suloisia

  VastaaPoista
 2. Onnittelut arvontavoitosta, kivan palkinnon sait! :) Täällä Blogistaniassa on paljon parempi arpajaisonni kuin tosielämässä.

  VastaaPoista
 3. Soile: No niin arvelinkin. Niitä ei kyllä raski lähetellä eteenpäin. Piän ihan itselläni vaan :)

  Matleena: Sanos muuta. Minäkin luulin etten koskaan voita mistään mitään, tosin ei kai sitä esim. lotossa voi voittaa kun ei edes lottoa. Näihin blogiarvontoihin on niin vaivatonta osallistua, sitäpaitsi ne ovat niin mukaviakin ja palkinnot ihanan persoonallisia.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut,. :)

  Kyllä aina rinnassa mukavasti läikähtää, kun onnetar on suopeana.

  VastaaPoista
 5. Aivan mieltsin ihanat nuo napit ! Ja siis kyllä kortitkin. Kiva kun tärppäsi.

  VastaaPoista
 6. Tupuna: Samaa mieltä :)

  Sari: Raskiikohan niitä käyttää mihinkään vai ihaileeko vain tuoltaan :)

  VastaaPoista
 7. Oo. Miulle tulee noista korteista mieleen ihan kiiltokuvat, joita keräilin lapsena. Erityisesti eläin- ja kukkakiiltokuvat olivat suurimpia aarteitani.

  VastaaPoista
 8. Anne K-R: Niin tosiaan, ilmankos niissä olikin jotain tuttua. Minäkin keräilin lapsena kiiltokuvia. Pitääpäs näyttääkkin joskus :)

  VastaaPoista