maanantai 16. helmikuuta 2009

Jumii

Tämä tyttö se aloitti yllärihuivin neulomisen sellaisella tohinalla ettei malttanut edes ohjeita kunnolla lukea. Siellä oli mainittu sellainen oleellinen tieto, jotta paljonko tarvitaan lankaa jos meinaa saada kaikki vihjeet neulotuksi.

Neljäs vihje on muutamaa riviä vaille valmis ja lanka loppui, harmitus. En tiedä mistä lanka on ostettu, kun sain sen lahjaksi ja meidän kylän kolmesta mahdollisesta kaupasta ainakaan kahdessa tätä ei ollut, harmitus2. Saas nähdä onko kolmannessakaan. No huomenissa se selvinnee.

Muutenkaan neuleet eivät oikein etene, ihan kuin ois käsjarru jääny päälle. No vähän sentään villoja pyörittelin eilen käsissäni.

Ja hupsista, syntyi vähän jouluista kamaa.
Eikös se Elviskin laulele näistä ... 'Cause I have a Woolen heart, titididititii......

8 kommenttia:

 1. Voi harmi, että lanka loppui. Jospa sitä saisi jostain lisää. Jos ei omalta kylältä niin jostakin päin, vaikka suhteita Blogistaniassa hyväksi käyttäen. ;D

  VastaaPoista
 2. No, tuo lankajuttu kyllä kiukuttaa.
  I have a woolen heart, too ;) Linkitin juuri vastauksen omaan kuva-arvoitukseeni, käypä ihailemassa ammattimiehiä työssään...

  VastaaPoista
 3. Matleena: Juu, kyllä sitä varmaan Varkaudesta tai Kuopiosta saa mutta kun ei tässä ehdi ostoksille. Vaan mikäpä kiire tässä, valmiissa maailmassa. Mutta kun sitä on niin malttamaton eli pitäs päästä neulomaan kun vihje tulee. Malttia vaan ja omapahan on syy :)

  Sari: Kyllä, varsinkin kun täällä ei ruukaa ufoja lojua nurkissa. En tiiä pitäiskö tuo purkaa ja aloittaa jollain toisella langasta mutta voi kun kehtuuttaa oikein kunnolla.

  Wau miten hienoja pliseerausmuotteja, enpä ole koskaan nähnytkään. Hienoja. Eipä menny tämäkään päivä hukkaan, kiitos sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Minulla jumittaa molemmat huivit, kässäri varmaan hirtti ittensä jumiin.
  Ei suju neuleet, ei.

  VastaaPoista
 6. Mikä värikoodi? Täältä etelästä vois löytyy ja postihan kulkee ;)

  VastaaPoista
 7. TeSa: Se pitänee paussata ettei menis pakkopullaksi koko neulominen :)

  Helena: Haa, minäpä löysin tuota lankaa siitä kolmannesta kaupasta ja vaikkei olekkaan sama värierä niin näyttää ihan samanlaiselta paitsi että neulottunahan sen eron vasta huomaa. Taidan kyllä jättää tämän viidennen vihjeen välistä. Kävipäs mäihä :)ja kiitos tarjouksesta :)

  VastaaPoista
 8. Hihii, woollen heart :) . Nättejä sydämiä.

  VastaaPoista