keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Vaiheessa

Ruskea takki on jo edistynyt kiitettävästi. Kauluksen muotoilut mietityttää ja lasketuttaa kovasti eli siellä asti ollaan menossa. Saas nähdä kummonen siitä tulee ja millon valmistunee.


Olen eka kertaa mukana yhteistempauksessa eli korjaamassa Sukkasatoa. Nyt ei kylläkään malttais syventyä sukkiin, kun tuo takki kuiskuttelee kuin seireeni ja houkuttelee puoleensa.


No tämmöiset kuiten ovat syntyneet, ensimmäiset Kerttuseni. Sukantekeleet on helppo ottaa reissukäsityöksi ja nämäkin ovat syntyneet autossa istuessa. Eilen kävin lääkärissä kaukana, kaukana eli istuin linja-autossa melkein koko päivän, eikä ollut turha reissu, ainakaan neulomisen kannalta. Tuo puikko, joka sojottaa kuvan oikeassa reunassa on sen reissun sukissa. Niistä myöhemmin lisää jahka valmistuvat ja näistäkin enemmän Hillokellarissa (makoinen sukansäilytyspaikka :).

5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja enpä yhtään ihmettele, ettet malttaisi pysytellä erossa noista palmikoista.

  VastaaPoista
 2. Onkos blogger syönyt kommenttini? Muistaakseni kyllä kehuin jo neuletakin alkua ja sanoin sukistakin, että väri näyttä kauniilta ja erikoiselta. Hyvä idea tuo mallitilkkujen photoshoppailu!

  VastaaPoista
 3. Aura: Tuo Kerttu on kyllä kiva malli. Aion kokeilla sitä myös ohuemmalla langalla, jahka maltan :)

  Heidi: Tuhma bloggeri, jos sen on mennyt tekemään. Nuo rumasukat ovat aivan taivaallisen lämpimät yösukat, siis kaikki hyvin.

  Ihan varmaan joku on keksinyt tuon photosoppailun jo ennen minua, mutta olipa kiva ihan itse oivaltaa se :)

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat! Ihan tässä inspiroituu pohtimaan, josko pitäisi munkin tehdä pitkästä aikaa sukkia...

  VastaaPoista
 5. Limeadine: Suosittelen. On se niin mukavaa kun varpaita ei palele.

  VastaaPoista