keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Niin tavalliset että

Tämän kertaiset sukat ovat niiiiin peruskamaa kuin olla voi, mutta niitäkin tänne kylmään maailmaan mahtuu ja tarvitaan. Nämä menevät sukkasadon kautta hyväntekeväisyyteen. Itse sukista ei irtoa kummoista juttua, tyhjentelin laatikoita sukkalangan lopuista ja koko tuli sen mukaan mihin 120 g lankaa riitti. Kuvauspaikoista sen sijaan oli oikein runsaudenpula. Käytiin iltapäivällä nakkaamassa lainatikkaan Linssin sukulaisten mökille. Siellä ihana Kallaves lainehtel ja herra pääsi/joutui hyppelemään rantakivillä (toinen kuva hillokellarissa).

Kotimatkalla pysähdyttiin puunlaskupaikalle, josta löytyi maalauksellisia juttuja, ruosteisia vaijerinippuja, rautakiskoja, laitureita ja horsmia hurmaavissa syksynsävyissä. Täälläkin piti vetäistä sukat jalkaan:

Se edellisten sukkien yhteydessä mainittu jännäpaikka on vielä käyttämättä. Ehkä seuraavat sukat kuvataan siellä :)

8 kommenttia:

 1. Ihania, syksyisiä sukkakuvia, tykkään kuvista ja sukista :) Tykkäsin myös miehisistä kaapelisukista, vähän itsekin pähkäillyt miten tehdään kivat miestensukat. No siis vaikka noin. Ja perussukaksi sanoisin varsin kivat raitamonot.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Ja perussukat ovat aina kauniita. Kurkkaapa muuten blogiini, siellä on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 3. Matleena: Kiitos :)

  Iirismaria: Kiitän. Ota vaan noista mallia jos haluat :)

  Maria: Niin, sukka mikä sukka. Kiitos karvisesta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, saa näyttämään perussukatkin ihan hurmaavilta!

  VastaaPoista
 5. Christina: Kiitos. Tässä tapauksessa voitanee sanoa, että kuvat tekevät sukat, eikä niinkään lanka.

  VastaaPoista
 6. Kivan piristävät perussukat.Aikaisemmista postauksistasi löysin upeita sukkia eri kuviomalleilla.Itse olen tikutellut lähes vain "Hepsin sukkia" koko kesän.Nyt taas sileitä pintoja Polkan tahtiin.-Mukavia syysaurinkoisa päiviä Sinulle toivottelee pitkähköltä "luovalta tauolta" sivuilleen palannut famu.

  VastaaPoista
 7. Famu: Sinulta löytyikin suuri määrä sukkia, ihailtavaa. Aurinkoisia syyspäiviä myös Sinulle :)

  VastaaPoista