maanantai 26. syyskuuta 2011

Huhhuijaa


Nostan kyllä hattua kaikille niille henkilöille, jotka tekevät neuleohjeita. Se on paljon työläänpää kuin itse neulominen. Minäkin olen väkertänyt vaikka kuin monet Joannat eli malli on kyllä päässä ja pysyy mutta muunnapa se tekstiksi. No, hyvää harjoitusta kyllä, mutta aina jää vähän sellainen epävarmuus, jotta tuliko siitä nyt ymmärrettävä, virheetön ja selkeä. Itse jotenkin sokeutuu. Testineuloja ois ollu kova sana vaan ei nyt tähän hätään ehtinyt sellaista hommaamaan. Eli kaikki te jotka meinaatte neuloa Joanna-sukkia olette tavallaan testineulojia :) Kerrottehan heti jos on jotain vinksallaan. Siis Joanna-sukkien ohje löytyy tuolta sivupalkista ohjelaatikosta ja tästä linkistä, ollos hyvä.

Ja jotain muutakin on tullut neulottua kuin pelkkää Joannaa. . Cookie A:n Suloisimmat sukat - kirjasta löytyy monta kaunista mallia. Muokkasin yhtä niistä ja tulos on tällainen:

Malli kovasti muokattu Lindsay by Cookie A ( Rav. link)
Lanka Austermann Step Classic
Menekki n. 60 g
Koko n. 39
Puikot 2,5 mm sukkapuikot

Malli oli mukava neulottava, mutta vähän pisti irvistelemään kun tiukahkolla käsialalla neulottuja neljää silmukkaa koetti kavennella. No, ei nämä nyt niin somat ole kuin se alkuperäinen malli.

Ehkä joskus teen ihan ohjeen mukaan.

7 kommenttia:

 1. Jeeeeeee, tätä on odotettu!! Kunhan saan puolettoista pikkulapsensukat valmiiksi, tikutan nämä ihan vaan itselle, nam! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos ohjeesta! :) Saman tien printtasin sen ja meinaan panna heti puikoille, kunhan saan edelliset sukat tehtyä valmiiksi.

  Tuttu tunne tuo, kun yrittää muuntaa sanoiksi jonkun helponkin mallin. Sen verran olen itsekin yrittänyt väsätä ohjeen tapaista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ohjeesta, tämä tuli kuin tilauksesta. Eiköhän siis sujahda kohtapuoliin puikoille!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit Joanna-sukat! Kiitokset ohjeesta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeesta! Nyt pitäisi vain malttaa neuloa keskeneräiset valmiiksi ennen kuin otan Joannat puikoille.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ohjeesta: Näyttää kivalta ja tuota pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille kannustavista sanoista ja toivottavasti ohje on neulomisen väärti :)

  VastaaPoista