sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Villasukkaa aina tarvitaan

Aurinkoa ja lämpöä on piisannut sopivasti tänä kesänä, vaan onpahan nuita villasukkiakin tarvinnut. Nämä pitsiset, joita täällä on ennenkin nähty, ovat olleet tekeillä jo jonkin aikaa. Lankana tällä kertaa Katia Laine Nylon. Sain ne parahiksi valmiiksi viime viikonloppuna kun olimme kuuntelemassa mm. Q.Stonea Pieksämäellä ja heti piti jalkaan kiskaista, sillä ei ollut kesäilta sittenkään kovin lämmin. Pujautin päättelemättömät langanpäät sukan sisäpuolelle ja lakkaspahan palelemasta varpaita. Tosin olihan se villasukka/sandaali yhdistelmä aika hupaisa.


Ja värjännytkin olen taas, tällä kertaa pari valkoista mekkoa. Ostin muutama vuosi sitten eli silloin hirmuhellekesänä ihanan vilpoisan pellavamekon. Olen tykännyt siitä kovasti, mutta tuo valkoinen väri on vähän arka ja ajattelin, jotta tulis ehkä enemmän käyttöä jos värjäis sen. Tältä se näytti


ja tällaiseksi se tuli Nitorin Bordeauxilla värjättynä. Kuvassa väri on vähän hailumman näköinen kuin luonnossa. Tikkauslangat eivät värjäytyneet, mutta ei haittaa, nyt siinä on vähän sellainen farkkumeininki. Vaihdoin napitkin kun kerran sattui varastosta sopivat löytymään.


Valokuvaaja Linssistä on näköjään tullut tarkka, hän nimittäin huomautti mekon ryppyisyydestä. Öh, olen kyllä silittänyt sen värjäyksen jälkeen, vaan suonette anteeksi moisen ryppyilyn :)

12 kommenttia:

 1. Pieni ryppyisyyshän kuuluu pellavaan :) Hauksannäköinen värjäys, ja kauniit sukat.

  VastaaPoista
 2. Kaunis väri mekossa eikä nyt niin arka väriltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu, olen kyllä tyytyväinen uuteen väriin.

   Poista
 3. Mekko on kaunis ja nuo tikkaukset ovat hyvän näköiset! Kauniit sukat myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei haittaa tuo erivärisyys tikkien suhteen ja kiitos vaan itsellesi sukkien pitsi-ideasta :)

   Poista
 4. Kiva idea tuo värjääminen mekosta tuli taas sinulle kuin uusi : ) Ihanat sukat neuloit ja kyllä suomalaiset osaavat suhtautua järkiperäisesti villasukka- sandaaliyhdistelmään. Järkeväähän se on kesäiltana : )

  VastaaPoista
 5. Mekosta tuli todella hieno! Olen monesti aikonut kokeilla Nitoria, vääränvärinen vaatepino on ollut pitkään odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kokeilehan vaan Nitoria. Olen värjännyt sillä paljon ja jälki on tasaista ja kestävää.

   Poista
 6. Kivan värinen mekko tuli. Pellava on niin mukavaa päällä pitää.

  VastaaPoista
 7. Hei kaikki, olen Barry, asuu tällä hetkellä Kanadassa, olen naimisissa oleva mies tällä hetkellä kaksi lasta ja olin jumissa taloudellinen tilanne elokuussa 2012 ja minun tarvitsi jälleenrahoittaa ja maksaa laskuni pojalleni lääkitystä. Yritin etsien lainoja eri laina yritykset yksityisille ja yrityksille, mutta koskaan menestystä, ja useimmat pankit laskivat minun luotto. Mutta kuten Jumala olisi se, olin otettu käyttöön Jumalan mies yksityinen laina lainanantaja ystävä nimeltään Mr. James ja sain lainan summa 700000 dollaria USD ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni pärjäävät tällä hetkellä . Niin rakas, jos sinun täytyy ottaa yhteyttä yrityksen viitaten turvata lainan alhainen korko on 2% ja parempia takaisinmaksua suunnitelmia ja aikataulun, ota yhteyttä Mr. Sosby Dave hän ei tiedä, että olen tässä, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisten tietää enemmän hänestä, hän tarjoaa kaikenlaisia ​​lainoja sekä yksilöiden että yrityksen ja myös haluan Jumalaa siunaamaan häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä hänen yrityksensä kautta sähköposti accessloan7@hotmail.com

  VastaaPoista