tiistai 17. huhtikuuta 2012

Vaihteeksi taas sukkia

Nämä sukat meinasivat jäädä kokonaan postaamatta, ovat nääs valmistuneet joskus helmikuussa kai. No, siinä mielessä ei olisi ollut suuri vahinko ettei näissä ole oikeastaan mitään uutta ja ihmeellistä. Mutta siksi haluan kirjata nämäkin ylös kun ovat nyt niinkuin testisukkia.

Malli  Joanna, tosin vaaleissa sukissa kavennus ja langankierto on korvattu nurjilla silmukoilla
Lanka vaaleissa Novitan Tico Tico, harmaissa Schoeller+Stahl:in Fortissima Alpaka
Menekki vaaleissa 50 g, harmaissa 60 g
Koko 37 ja 38
Puikot 2 mm 

Harmaat lähtivät serkkutytön jalkoja lämmittämään. Saas nähdä nyppyntyvätkö kovin, sillä muistaakseni joku taisi vinkannut langan tästä ominaisuudesta tuolla sukkalankavertailupostauksessa (hm, onkohan tuo yhdyssana, jos on niin onpa hirveä sellainen :). No, sen näkee ken kuluttaa sukkia. Pitääkin siis tehdä langasta asiaa ja visiteerata serkun luona :). Onneksi kevät ei ole äitynyt vielä kovin lämpimäksi jotta voi testailla näitä vaaleita sukkia. Nytkin ovat jalassa ja hyvältä tuntuu.


Mutta  toisaalta, kyllä tässä jo aurinkoa ja lämpöä kaipaa eli ihan vapaaehtoisesti voisin jatkaa testailua vaikka sitten syksyllä. Niin että tulkoon vaan kevät ja lämpö.

16 kommenttia:

 1. Minä kun olen viime aikoina tehnyt niin paljon kirjavaa, niin tuntuu aivan fantastisen rauhoittavalta tuo sinun sukkalaatikkosi. Malttaako noita edes käyttääkkään kun esteettin näkökulma on jo noin silmiä hivelevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä taas kaipaan värejä. Nytkin on meneillään harmaa villatakki josta puuttuu enää toinen hiha mutta voi kun tuntuu hitaalta. Nyt pitäis saada jotain värikkäämpää puikoille. Tuolla ois pussillinen punaisia lankoja odottamassa.

   Poista
 2. Sukkalaatikkosi näytttää ihan taideteokselta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Olisikin kiva jos tuo laatikko olis aina lastattu neuleilla, mutta sen oikea virka on toimia pelikorttilaatikkona. Nytkin siellä on skipot, uunot, scrabblet ja tavan pelikortit omissa lokeroissaan. Tosin kauniimpi se olis kyllä tuollaisena :)

   Poista
 3. Nämä sinun sukkasi ovat kyllä mahdottoman kauniita!

  VastaaPoista
 4. Kyllä noin hienot sukat pitää esitellä muillekin! Kauniita minustakin. Ja eikös se sukkalankavertailupostaus ole yksi asia ja siten yhdyssana? Kuinkahan pitkiä yhdyssanoja sitä oikein saisikaan aikaiseksi jos alkais kehitellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis siinä ulkomaalaisella tavaamista, siis tuossa yhdyssanassa. Sanoilla on ylipäätään mukava leikitellä. Serkkutyttö, tämä samainen joka sai nuo harmaat sukat, arvuutteli kerran jotain tähän malliin, että mitä tässä lukee; ku al kiär yle itä jiäk uapinpi ällä? Tai, no jotain tuonne päin :)

   Poista
 5. Oi, miten ihana sukkapallukoiden rivistö!!
  En kyllä raaskisi rikkoa sitä vetämällä yksiäkään jalkoihini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Keskimmäiset sukat ovat jo lähteneet rivistä ja kohta lähtee taas yhdet. Nyt on puikoilla mustat sukat, mutta ne ei taida sopia niin hyvin nuiden vaaleiden joukkoon :)

   Poista
 6. Onpas niin kauniita sukkia, ettei oikein sanotuksi saa.
  Itsellä on nyt vaan syntynyt ihan vain tavis-sukkia!
  Yhdet perus-sukat pitäis vielä tehdä, mutta sitten vois jo jotain pitsistäkin laittaa puikoille! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos. Mulla on tuolla mustat sukat puikoilla ja eipä niissä oikein kuvio näy eli viisainta olis tehdä ihan vaan perussukat ja varmaan seuraavista mustista teenkin. Perussukissahan ei ole mitään vikaa :)

   Poista