torstai 16. kesäkuuta 2011

Mikähän lie laiskuus

iskenyt, kun blogia tulee päivitettyä kovin harvoin. Yksi syy lienee se, että päivitettävää eli neuleita valmistuu kovin verkkaisesti. Ja toinen on varmaan se laiskuus vai viihteryyden puutosko tuo lie. Huomasin tuossa, että tämän vuoden puolella ei ole ollut kuin yksi Wiikon Wanha, vaikka nimestä voisi päätellä paljon runsaampaa ilmestymistiheyttä. No, pitää lohduttautua sillä ettei tämä blogi ole mikään aikakauslehti, jonka tilaajat osaavat odottavaa tiettyjä juttuja viikottain. Siispä pitkästä aikaa Wiikon Wanha:


Arvaatteko/tiedättekö kuka esittelee näin viehkeästi nurjatonta neuletta olevaa puuvillalangasta neulottua kaksiosaista uimapukua Eevaneule-lehdessä 3/1976?

Lehtien kansikuvia samaiselta vuosikymmeneltä löytyy myös Ninnun mainiosta blogista.

11 kommenttia:

 1. Hih..Sehän on Riitta Väisänen ;) Hauska kuva,bikinit ihan tätäkin päivää :)

  VastaaPoista
 2. Riitta Väisänen! Hehkeänä suorastaan. Joko aloit neuloa noita bikineitä? ;)

  VastaaPoista
 3. Tuossahan nuo ovat jo tunnistaneet, mutta mietin vain sitä, että on se kumma, kun ennen oli naisten rintamus pienempi ja maha isompi. Eikä Väisäsen habakaan täyttäisi nykyajan normeja. Ikävä, kohtuuton nykyaika.

  VastaaPoista
 4. Kyllä minäkin Riittaa veikkaisin. Mainio kuva. Kiinnitin huomiota samaan kuin Solveig tuossa yllä. Ja Riitta kait pärjäsi tuohon aikaan kauneusmittelöissä. Nyt ne varmaan valittaisi, että treeniä tai silikonia kiitti enempi. Niin ja täällä on se Outi sieltä harmaasta arjesta.

  VastaaPoista
 5. Sirpa: Ja huomasitko nuo aurinkolasit, nekin ihan tätä päivää :)

  Tiina: No mikä ettei :) Tuommoset sortsihousut vois olla ihan mukavat esim. meloskellessa. Täältä saa ohjeen jos joku muukin on kiinnostunut.

  Solveig: Niin, Riitta näyttää ihan luomulta verrattuna näihin nykyisiin timmityttöihin :)

  Outi: Juu, Riitta oli ainakin euroopan kaunein ja kai hän muissakin kisoissa pärjäs. Noin kymmenen vuotta sitten näin hänet livenä ja ei voi kyllä rumaksi väittää vieläkään.

  VastaaPoista
 6. Enpä olisi tunnistanut! Mutta vastaavista bikineistä (ja uimapuvuista) revittiin tänään aika paljon hauskuutta neuletapaamisessa... :D :D

  VastaaPoista
 7. Riitta on todellakin luonnollinen noissa kuvissa. Nuo mallit on niin tuttuja minunkin mnuoruudestani

  VastaaPoista
 8. Moi Anna Kaisa,

  eksyin sivuillesi etsiessäni uusia ideoita villasukille. Kivoja nuo sinun mallit!

  t. Merja Kiimingistä

  VastaaPoista
 9. Kaisa: Juu, neulotut bikinit on kyllä aika koomisia :)

  Auli: Juu, noita vanhoja lehtiä on kyllä hauska selailla. Pitääpä laittaa muutama muukin juttu näytille.

  Merja: Kiitoskiitos :) Oletko se sinä jonka kans teininä neulottiin pipoja sun muita teidän takkahuoneessa, silloin kauan sitten?

  VastaaPoista
 10. Pitkään piti kuvaa tuijotta ennen kuin tunnistin. Tutulta tuntui alun alkaenkin.

  Kivoja nämä vanhat kuvat ja jutut!

  VastaaPoista
 11. Tintti: Kiitoskiitos :) Meinasin jossain vaihessa, että teen ihan oman blogin näille vanhoille kuville, mutta meneehän ne täälläkin. Hyvää täytettä kun ei näytä neuleita syntyvän :) No ei se kyllä ole päätarkoitus.

  VastaaPoista