perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kesähäät

Otsikosta voisi vetää tiettyjä johtopäätöksiä, mutta todetaanpa heti alkuunsa ettei täällä naimisiin olla menossa, eiei. Tälle kesälle ei ole sattunut yksiäkään häitä, mutta toisin oli kesällä 1966 eli siitäpä tämän kertainen Wiikon Wanha.

Valmistaudumme poseeraamaan kuvaajalle ennen enoni häihin lähtöä. Valmistelut ovat aivan selvästi kesken, rouvilla hiukset viimeistelyä vailla, isällä piippu lataamatta, enolla sormissa jotain, serkulla mielenkiintoista seurattavaa ja minulla polvisukat rullaamatta (intohimoni lapsena). Vain velipoika on ottanut tyylikkään asennon kuvausta varten. En muista nähneeni muita kuvia tästä tilanteesta, mutta haitanneeko tuo. Tämä on jotenkin niin hauska ja koominen.

4 kommenttia:

 1. Ollaan samaa ikäluokkaa. Kuvani on niin samankaltainen kuin omani lapsuuskuvat. Minulla on ollut ihan samnlaiset kengät ja polvisukat varmaan myös häissä.

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihanasti tuosta kuvasta huokuu wanha maailma. Minä harrastin lapsena samanlaisia seisomisasentoja (jalkaterä toisen polven päällä) kuin veljesi :)

  VastaaPoista
 3. Tämä kuva on oikea aarre! Jokseenkin tutulta näyttää muoti, -60 -luvun lapsia kun ollaan :D
  Tässä on ihana iloinen tunnelma!

  VastaaPoista
 4. Auli: 60-luvun lapsia siis :) Taisi olla kiiltonahkakengät ja samanlaisia taitaa olla myynnissä nykyäänkin. Ja nuo polvisukat, mikähän lie himo ollut rullata niitä. Ja ei ne välttämättä rullattuna olleet kovin kivat kun tuli niin paksu rinkula nilkan ympärille :)

  Käsityönopettaja: Kuvista huomaa kuinka aika rientää niin nopeaa, tosin onhan tuosta jo kauan. Ai, teitä onkin useampi, jotka harrastaa yhdellä jalalla poseeraamista :)

  Milukka: Olen aina tykännyt tästä kuvasta. Kuvanottaja on huumorimiehiä ja sekin jotenkin huokuu kuvasta, ainakin minulle.

  VastaaPoista