sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Matkaneulesukat

Parin viikon sisään on mahtunut pari pidempää reissua ja nämä sukat tuli aloitettua ihan niitä silmällä pitäen. Ei se tieten ainut syy ollut joten sanotaanpa vaikka että ihan neulomisen riemusta neuloin.

Malli omasta päästä
Koko 38, silmukkaluku alussa 64, palmikon jälkeen 56
Lanka Austermann Step classic, yhteensä n. 62 g
puikot 2,5 mm

Ja mitä näistä nyt sitten sanois? Punaiset villasukat. Luulin keksineeni hauskankin kuvion, mutta se vaatii vielä jatkokehittelyä. Äh, en jaksa analysoida enempää.


Jokohan sitä tarttis ajaa nurmikko? Tosin tuommonen kukkaniittyhän vois olla aika hauska.

10 kommenttia:

 1. Sukat on mainiot, samoin kukkaniitty! Äänestän ei nurmikon leikkuulle. ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniit ovat sukat ja kaunis on kukkaniittykin. Minä meidän junioria ohjeistin pihallamme että jättää tietyt nurmikon kohdat vielä leikkaamatta...

  VastaaPoista
 3. Meilläkin mainittiin jo nurmikon leikkuusta.
  Kivat sukat.

  VastaaPoista
 4. Niitty on makea. Minä leikkasin ruohon tänään eka kertaa; joten nyt saan sitten ihastella "niittyä" enää sun kuvista.:) Sukkien varressa näyttäisi olevan jotain mielenkiintoista; lähteekö tuosta joustinneuleesta jotain kuviota?

  VastaaPoista
 5. Tiina: Kiitos ja juu, ei ainakaan tänään leikata :)

  Villanne: Ei meillä ihan koko nurmikko noin rehota, tuossa laatoituksen reunalla vain. Nuo valkoiset kukat on belliksiä eli kaunokaisia ja niitä kasvaa koko pihalla. Siinä mielessä ihania kukkasia että ne voi huoletta ajaa ja silti niitä nousee jatkuvasti ja kukkivat huhtikuusta lokakuulle.

  Neili: Täälläkin on kuulunut ruohonleikkurin hurinaa naapurustosta eli kyllä se jo on sitä aikaa. Kesä on tullut, ihanaa :)

  outi: No siinä sukan suussa on tavan 2 oikein 2 nurin resoria ja sitten osa niistä kääntyy mutkalle ja yhtymäkohdassa kavennan 2 silmukkaa eli yksi 2 oikein ryhmä muuttuu 1 oikein ryhmäksi ja varsi kapenee kätsysti. Jaa, saakohan tuosta nyt selvää. Tuo punainen väri on niin haasteellinen kuvattava, ettei kuvistakaan meinaa saada selvää. Pitääpä tehdä seuraavat sukat jostain muusta väristä eli aion jalostaa tätä juttua vielä :)

  VastaaPoista
 6. Minä jo leikkasin eilen nurmikon ekaa kertaa. siitä se lähtee taas, monen kertainen nurmikonleikkuu aina syyskuun puolelle. Punaiset sukat on mielestäni kauniit! Minä aina silloin kun apilat kukkii jätän apilakohdat leikkaamatta ja joskus jopa oon tehnyt niistä kuvioita.

  VastaaPoista
 7. Minusta nuo ovat kivat sukat kaikessa yksinkertaisuudessaan. Haluaisin tehdä vastaavat itsekin.

  VastaaPoista
 8. Auli: Kyllä kai se on täälläkin ohta leikattava muttei ainakaan tänään kun näyttää satavan. Kyllä nuo minustakin ihan hyvät sukat on, napakatkin mutta vielä kehittelen lisää :)

  hanhan: Kiitos ja juu, mallia saa ihan vapaasti käyttää ja varioida.

  iinu: Minusta sanapari "punaiset sukat" on jotenkin niin lämmin ja kodikas. Kyllä siellä nyt kukkaniitty kasvaa kun saa vettä ja lämpöä :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa vihreää ja punaista!
  Tuollainen vapaasti kasvanut piha on kivan näköinen, mutta täytyyhän se välillä "niittää" että tunnelma säilyy. Itse haaveilen, että saisin rivarini pihalle aikaiseksi luonnollisen kukkakedon, sellaisen jossa perhoset tykkäävät vierailla..

  VastaaPoista
 10. Käsityönopettaja: Meidän takapihalla on kohta kukkaniitty kun sateen takia ei ole päässyt niittämään sitä. No ens viikollehan tuo lupasi poutapäiviä eli on se sitten ajettava. Mikään ei tuoksu niin hyvälle kuin vasta ajettu nurmikko. Mukavaa kun on kesä :)

  VastaaPoista