sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Vauhtiraitasukat sun muuta

Kuten edellisen postauksen lopussa uumoilin, en malttanut olla aloittamatta punaista Hiirulaista ennen sukkaputken loppua. Olen jo ohittanut kriittiset kohdat, sovitellut neulosta ja näyttäisi, että siitä on mahdollisesti tulossa jopa oikean kokoinen. Nyt vaan pösötellään helmaan asti.


Meinasi jäädä yhden synttärilahjasukat kesken kun Hiirulainen vei mennessään, mutta sankari ei onneksi pahastunut vaikka saikin sukkansa pari viikkoa myöhässä. Ja sitten se vielä kiltisti poseerasi kuvaajalle :)


Seiskaveikasta (130 g) kolmepuolosilla neulottu.

Laitetaanpa tänne myös kuva tossukoista, jotka lähetin aiemmin syksyllä vuosipäiviä viettäneen tätsyn jalkoja lämmittämään.


Poikakullallekin tein tossut vaan enpä ehtinyt kuvata niitä kun lähtivät jo maailmalle.

12 kommenttia:

 1. Hei! Nuo turkoosit sukat ovat kauniit. Löytyykö niihin ohjetta?

  VastaaPoista
 2. Homsantuu: Kiitos. Ei niihin ohjetta ole, mutta helppo ne on tehdä ilmankin. Tavan 2 oikein 2 nurin resoria ja jossain kohtaa heivautat 2 oikein ikäänkuin palmikolle. No olipas tämä nyt selkeästi esitetty, toivottavasti ymmärsit :) Nuissa sukissa on 52 silmukkaa.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania sukkia kaikki. Nuo tossukat ovat kivat.

  VastaaPoista
 4. Nätit töppöset on tätsy saanut. Muakin on alkanut tuo malli kiinnostaa, pitää ottaa ohje esille!
  Komeat vauhtiraitasukat ja mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo punainen Hiirulainen

  VastaaPoista
 5. Oi miten nätin väriset tossukat. Mulla on jalassani paraikaa samanmoiset, eri väriset tosin. Tuollaiset joulunpunaiset on nätit.

  VastaaPoista
 6. enkulin käsityöt: Kiitoskiitos :)

  Marleena: No minä ajattelin, että jospa se tätsyn elämä olis niinkuin ruusuilla tanssimista nämä jalassa :). Juu, kokeile vaan, se on helppo ja nopea. Matleena on tehnyt näitä toisinpäin eli kärjestä aloittaen.

  TaijaK: Niin minullakin. Olen kuluttanut jo muutamat puhki kun ovat niin kovassa käytössä. Jämälangat, joita näihin olen upottanut, ovat loppuneet jo ajat sitten :)

  VastaaPoista
 7. No johan on ahkeroitu! Tsemppiä vaan loppuun asti sen hiirulaisen kanssa ja pituutta tarpeeksi :) Vai muistanko aivan väärin, etkä se sinä ollutkaan joka niitä kittanoita aina välillä valittelee...?

  VastaaPoista
 8. Hosuli: Kiitän :)

  helena: Juu, minähän se, kittanoiden neuloja :)Jospa sitä nyt malttais neuloa tarpeeksi pituutta. Tosin onhan se mahdollista, että kittanuus esiintyykin leveyssuunnassa. Selvinnee kohtapuoliin.

  VastaaPoista
 9. Vasta nyt huomasin omat mukavat ruusutöppöseni tuossa. Nepä ovat lämpöset ja keveät ottaa vieraisille mukaan.
  Kiitos kaunis neulovaisille sormille ja niiden omistajalle
  Tätsy-A

  VastaaPoista
 10. Tätsy: Juu, ei muuta kun tossut kassiin ja tervetuloa tänne sitten tammikuussa (saa tulla aiemminkin). Minä puolestani kiittelen sinua kokkaus- ja leipomusavuista ja vinkeistä. Niistä on ollut paljon iloa ja hyötyä :)

  VastaaPoista
 11. Kauniit sukat ja ihanat töppöset! Töppöset ovat oleet tekolistalla jo vaikka kuinka kauan. Joulun pyhinä taidan aloittaa ensimmäiset!

  VastaaPoista