lauantai 13. marraskuuta 2010

Näitäkin on nähty

eli nyt on jäänyt jumi päälle. Tuutista tulee samanoloisia sukkia kuin aiemminkin.


Erona aiempiin on vain silmukkaluku ja resorin oikeat silmukat, jotka on neulottu takareunoistaan.


Mitenkä tästä sais kiskastua itsensä jonkun uuden pariin. Punainen villatakki odottaa tulemistaan. Malli on selvillä, mallitilkku odottaa laskijaa, excell-taulukko odottaa lukuja, puikot odottavat silmukoita ja mitä tekee hän? Neuloo vaan sukkia. Tässä velipojalle synttärisukat eli Onnea Tampeleelle!


Tässä on mukavan raukea olo parituntisen tanssin ja hyvän ruoan jälkeen. Mitäpä jos en tekiskään opiskeluhommia vaan ottaisin härkää (tässä tapauksessa kylläkin Hiirulaista) sarvista ja keskittyisin neulomiseen tai siis sen aloittamiseen. Ah, niin houkutteleva ajatus.

6 kommenttia:

 1. Sukkia on vaan aina niin mukava ja helppo neuloa! Kauniita taas nämäkin!

  VastaaPoista
 2. Villasukkia ei ole koskaan liikaa ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo Hepsin kommentti vähän epäilyttää, mutta hyviä sukkiahan nuo! Kyllä se neulemojo tulee kun on tullakseen. Älä sie hättäile!

  VastaaPoista
 4. Toistan jo aiemmin kommentoijia ja totean että sukat vaan ON! Ja sun sukat ovat aina kauniita. Silloin kun neulotuttaa vaan sukkia, niin antaa palaa vaan! Mulla on tällä hetkellä vaihe, että sukkien neulominen ei huvita, vaikka tarvetta lähipiirissäkin olis. Sukkakärpänen sais tulla tännekin kylään!

  VastaaPoista
 5. Näitä nyt katselee ihan mielellään useamminkin. Nyt joulun allahan onkin parasta sukka-aikaa, kun niin momi odottaa saavansa kunnon villasukat pukilta. Sinun sukkasi ovat vielä niin kauniitakin.

  VastaaPoista
 6. Hepsi: Niin on mutta välillä houkuttaa vähän isommat jutut :)

  Emma: Ei niin. Itse pidän eniten ihan ohuista villasukista.

  outi: Elä mitä, kohta olet samaa mieltä kuin Hepsi ja minä, siihen malliin pukkaa sukkaa sieltäkin tuutista :)

  No se mojo tuli jo. Sain kuin sainkin aloitettua punaisen villatakin ja tikuttelin sen eilen jo kainaloihin asti (se on siis ylhäältä aloitettu). Nyt ei muuta malttas tehdäkkään.

  helena: Tarve ja halu eivät aina kohtaa, tiedetään. Saas nähdä milloin tulee taas sukkien vuoro kun tuo punainen villatakki kurvasi edelle :)

  Sude: Kiitoskiitos. Juu, pukinkonttiin minäkin olen tikutellut, tosin osa on mennyt jo synttäri- sunmuina lahjoina eteenpäin. No, jos kauhia kiire tulee niin teen sitten tossuja, ne kun syntyvät niin nopsaan.

  VastaaPoista