torstai 29. huhtikuuta 2010

Pöpi-nalle

Wiikon Wanhoissa jatkuu leluteema. Kuvassa tämänpäiväinen synttärisankari (onnea vaan kovasti tyttökulta) nallensa kanssa lähdössä ukin synttäreitä juhlimaan.

Mieleinen nalle oli isotätien Lontoon tuliainen tyttärelle. Kun mietittiin nimeä uudelle tulokkaalle kerroin vihjailevasti kuinka englannissa kutsutaan poliiseja bobeiksi, että eikö oliskin hyvä nimi? Joo, nallen nimi on Pöpi, tuumi lapsukainen eikä hän suinkaan tarkoittanut, että se olisi ollut jotenkin tyhmä tai idiootti. Bobby taipui lapsensuussa Pöpiksi vai pitäisko se kirjoittaa Böbi vai Böpi. Ja eihän se nimi miestä pahenna, eikä nalleakaan.

Kuva on otettu lokakuun lopussa vuonna 1985. Alkuperäinen kuva oli niin tumma, että sitä piti käsitellä roisisti saadakseen sävyjä esiin. No, tulipa sitten testailtua eri filttereitäkin :)

6 kommenttia:

 1. Suloinen kuva! Hyvää vappua sinulle ja perhellesi!

  VastaaPoista
 2. Anna: Kiitos ja sitä samma sinne naapuriin :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kuva. Luulin itse asiassa vanhemmaksi, ennen kuin luin jutun. Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 4. Outi: Kiitos, minustakin tuo on kiva kuva mutta saipa tehdä töitä ennenkuin sai sävyjä esiin. Tekiskö tuo mustavalkoisuus kuvasta vanhemman oloisen. Hyvää vappua myös sinne Ouluun :)

  VastaaPoista
 5. Söpö kuva ja kiva nimi nallella!
  Ihania nämä sinun vanhat kuvat.
  Tekee aina mieli alkaa penkoa omia vanhoja kuvia, kun katselee sinun kuviasi. Mulla on kaappien siivous kesken ja yksi valokuvalaatikko odottaa tuossa lattialla käsittelyä. Sieltä varmaan löytyy kaikkea ihanaa nostalgista. ;)

  VastaaPoista
 6. Marleena: Mitähän sieltä laatikosta löytyy? Vilautappas meillekin :)

  VastaaPoista