maanantai 2. marraskuuta 2009

Ei kahta ilman kolmatta

Muutama haaste on tupsahtanut tänne meille, osa jo syyskuun puolella. Olen ollut hieman alavireinen ja saamaton, mutta nytpä olen reipas ja otan kaikki käsittelyyn.

Lämmin kiitos Harmaalle arjelle, jolta sain tällaisen hauskan tunnustuksen ja haasteen. 


eli ehkäpä ei ole tullut vielä kerrottua, että
 1. Olen hyvin tunteellinen. Sopiva elokuva, musiikki, kirja, tunnelma tms. saa minut kyyneliin ja viimeaikoina on ollut hyvin kosteaa. 
 2. Minulla on dosetti ja siellä paljon popsittavaa.
 3. Olen tanssinut Kauko Röyhkän kans Oulussa Rattorissa.
 4. Teen joka aamu sudokun aamukahvia juodessa.
 5. Inhoan kiirettä. 
 6. Se mikä on olutta, on mennyttä.
 7. Luen iltaisin kirjaa. Tänä iltana: Seitsämännen portaan enkeli, Frank McCourt.
Ja ovelana tyttönä jatkan sujuvasti Villa Lankalalta saamani haasteen. Lämmin kiitos myös tästä :)Tässä pitää kertoa  peräti kymmenen totuuta itsestään. No tuossahan tulikin jo sopivasti  7 mainittua, eli jatketaan :

8.  Mulla on suruja ja murheita. Tarttis saada jostain vähän peppipitkätossu- tai airasamulinenergiaa.
9.  Tykkään dokumenteista. Kohta alkaakin se miten maapallo asutettiin.
10. En pidä tositeeveestä. En viitsi edes vaahdota asiasta, jätän vain katsomatta. No, täytyy kyllä tunnustaa, että muodin huipulle sarjaa on tullut seurattua. Eli kohtuudella kaikkea (pätee myös kohtaan 6).

Ja sitten vielä Kesän Lapselta tullut aistihaaste. Ja tästäkin Lämmin kiitos :)Näkö: Talvinen tähtitaivas revontulineen.
Haju: Puhtaat valkeat lakanat, ulkona kuivatut
Tuntu: ks. edellinen
Kuulo: Hiljaisuus kauneita musiikkii on
Maku: Wiener nougat

Ja nyt se vaikein osuus eli tässähän tarttis haastaa peräti parikymmentä ihmistä, mutta kun oon muutenkin niin huono jatkamaan näitä, niin tyydytään vähempään periaatteella "ei se määrä, vaan se laatu"

Helena : Hauska, haasteita pelkäämätön kädentaitaja.
Tess: Taitava, analyyttinen neuloja.
Matleena: Ahkera, osaava lämminhenkinen tsemppaaja.
KesänLapsi: Kotoinen, taitava perheenäiti.

Olkaa hyvä, ottakaa yksi, kaksi tai vaikka kaikki kolme haastetta tai jättääkää ottamatta jos siltä tuntuu :)

Huhhuh, olipas siinä haastetta kerrakseen.

10 kommenttia:

 1. Siis MITÄ? Kauko Röyhkän kanssa? Minä olen SIIS NIIN KADE!!!!!!!!! Se on niin karismaattinen esiintyjä, ettei paremmasta väliä. Ja ne vanhat levyt. Iik ja voih. Murheisiisi haluaisin antaa jotakin balsamia ja lievitystä. Jos virtuaalihalaus täältä edes?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllä mä vähän pelkään haasteita, ainakin näitä tunnustuksia :) Käsityöt on sitten juttu erikseen, tänään opeteltiin kaavahuovutusta (vai mitähän se nyt oli) ja melkein onnistuinkin :o

  Jaksamista ja iloista mieltä!

  VastaaPoista
 3. Outi: Juu, karismaattinen oli ja on vieläkin. Arvaa oliko ihana tanssia, hmm :) Kiitos halista. Ei tämä mitään vakavaa. Uskon että se aurinkokin joskus paistaa.

  VastaaPoista
 4. helena: Ei haittaa, ymmärrän hyvin :) Kaavahuovutusta? Kuulostaa mielenkiintoiselta. Kerrot varmaan enemmän jossain vaiheessa. Jännityksellä jäämme odottamaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Tsemppihali pimeän ja vikkeläkinttuisen pojan uuvuttamalta äidiltä, joka haaveilee vain auringosta ja lämmöstä! Kevätaurinko paistaa jo aika pian joulun jälkeen ;O)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti :) Tosi mukava saada tällainen haaste. Kuukauden olen ollut päivittämättä blogia ja kynnys on melkoisen korkealla. Jospa tässä lähipäivinä saisi itseään niskasta kiinni. Olis yhtä sun toista blogattavaa.

  Mie en ehkä ihan tänään enkä ensiviikollakaan kuvais itseäni sanoilla taitava ja analyyttinen, mutta mukavaa, kun joku niin kuitenkin ajattelee :)

  Tsemppiä ja auringonpaistetta toivon sun elämääsi :) Tämä harmaus ja pimeys ei ole omiaan parantamaan oloa - päinvastoin. Aika harmaata ja takkuista on elämä tässäkin päässä ja se heijastuu sitten blogiinikin.

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos tunnustuksista! Ja saatesanasi niin lämmittävät mieltäni, vaikka en koekaan olevani niiden väärti. :) Iso rutistus sinulle!

  VastaaPoista
 8. KesänLapsi: Ihailtavaa positiivisuutta: että aurinko kohta paistaa. Siihen uskoen ja toivoen, halaus :)

  Tess: Ja minusta kun nuo adjektiivit sopivat juuri sinuun. Toivotaan yhdessä lämpöä ja valoa tähän kylmään harmauteen. Kyllä me kestetään!

  Matleena: Olet sinä :) Halirutistus!

  VastaaPoista
 9. Harva täältä murheitta selviää, mut miks muille sitten annetaan melkein enemmän kuin jaksaa kantaa. (((Voimahali))). Miekin tykkään dokuista (mut en 4D), ja miehen suosikki on just tuo sama miten maapallo asutettiin.

  VastaaPoista
 10. Christina: Eihän täältä kukaan murheitta selviä, se on selvä. Ehkäpä taito ratkoa asioita ja selvitä vaikeuksista onkin aika oleellista. Mullon kai taipumus jäädä märehtimään murheita. Ei hyvä. Katse vaan eteenpäin ja valoisammat lasit päähän. Kiitoshali :)

  VastaaPoista