sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 neuleet

On tullut hieman laiminlyötyä tätä armasta blogia. Käyneekö täällä edes kukaan enää kun niin harvoin päivittelen? No, ajanpuute tuntuu vaivaavan monen tekemisen suhteen ja silloin on karsittava jostain ja se jokin on ollut tämä blogi. Toinen syy hiljaisuuteen on vähäinen neuleiden valmistus ja toisaalta tylsät tuotokset. Kehtuuttaa postata joistain tavansukista, joissa ei ole mitään kertomista. Kolmas syy on kansallispukuharrastus. Aijai, että se on mukavaa ja mielelläni tekisin siihen liittyviä asioita kaiken vapaa-ajan, mutta nytkään en ole ehtinyt kirjonnan pariin moneen viikkoon kun on kaikenlaista muuta. Tänään oli aikomus, mutta saas nähdä jaksanko kun on kovin kehno olo, lentsu yrittää päälle.

Näitä menneen vuoden neulesaldoja on kertynyt muutamia, ei ihan joka vuodelta tosin, mutta näköjään olen tehnyt Neuleet kuvina -gallerioita vuoteen 2013 asti. Ne löytyvät sivun oikealta reunalta. Tässäpä on sitten viime vuoden neulomukset kuvina. Aika vaatimaton saldo, mutta jotain sentään.

Kappas, neuloin vain muutaman huivin. Tuota alakulman Matkantekijä-huivia olen käyttänyt paljon. Se on oikein mieleinen ja lämmin. Harmaa huivi on myös mieleinen, vaikka koko on hintsun verran liian pieni pyöräytettäväksi miehustan ympäri. Tuo vaalea silkkivillainen Lenni-viltti on lämmittänyt suloisesti monena iltana eikä ole sormiakaan paleltanut mennävuonna.


Lastenneuleita tuli tehtyä aika vähän. Lapsenlapselle hailuotolainen, muutama pipo ja villahousut. Kovasti ovat olleet käytössä ja sen huomaa ainakin paidan nyppyyntymisestä. Vaaleanpunainen vauvasetti meni kummitytölleni. Kävi vaan niin hassusti, että puku mahtui vain muutaman kerran päälle kun vauva jo kasvoi ulos siitä. No, jospa hän saisi sisaruksia joskus :)


Sukissa on tavallista enemmän raitoja. Muutama uus mallikokeilu, joista toinen onnistui (valkoiset sukat) ja toinen ei sitten ollenkaan (valkoisten alla olevat punaiset sukat). Eipä näistä oikein muuta.


Tänä vuonna ajattelin kuluttaa mahdollisimman paljon varastossa olevia lankoja, mutta kyllä kai sitä on lankakaupassakin piipahdettava :)

Hyvää neulerikasta vuotta meille kaikille!

11 kommenttia:

 1. kyllä täällä piipahdellaan, ja aatellaan että kyllä se blogi joskus päivittyy, ja tullaan sitt seuraavalla viikolla taas katsomaan. kiireitä on kaikilla aina välillä ja varsinkin loppuvuodesta. mutta siis kyllä mie ainakin jatkossakin käyn kurkistelemassa ja lukemassa : ))

  VastaaPoista
 2. Sinulla on aina niin kauniita ja muitten töistä poikkeavia neuleita, että tuleehan niitä aina kurkittua. Pidän tästä sinun värimaailmastasi, se erottuu edukseen kaikissa töissäsi. Hyvää vuodenjatkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hyvänen aika, ihan tässä punastuu. Kiitos :) Hyvää vuodenjatkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Kyllä täällä aina välillä käydään kurkkimassa.
  Jokaisella meillä on kiireemme ja aikamme jolloin tehdään jotain muuta. Mutta kiva on nähdä mitä kaikkea kaunista sinulla syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. Harmittaa kun tulee niin harvoin vierailtua toistenkaan blogeissa kun on muka niin vähän aikaa, mutta en minä teitä ole unohtanut :)

   Poista
 4. Käy täällä! Minäkin jo toista kertaa tätä samaa postausta lukemassa, kun en eka kerralla muka ehtinyt mitään sanomaan. Semmoista se tämä elämä on, että kiireitä pitelee itse kullakin. Olen huomannut, että monella - itseni mukaan lukien - blogiin ja blogeihin käytetty aika on supistunut melkoisesti. Sulla on muuten samat ajatukset lankapolitiikasta kuin minullakin. Vanhoja pitäisi kuluttaa. Aloitin vuosi sitten samalla teemalla ponnekkaasti, kunnes sitten neulekurssimatkojen ja muiden etelän menojen yhteydessä huomasin polttelevani rahojani kaikenmaailman ihanuuksiin ihan urakalla. Täällä Oulussa houkutuksia ei liiemmälti ole - onneksi. Nyt mennään uudella yrityksellä, tosin jo nyt puolessa välissä tammikuuta on pitänyt jo uuttakin hankkia. Että saapas nähdä. Voidaan vuoden lopussa ottaa saldoa, miten kävi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katotaanpa vuoden lopussa onko lankavarastot vajuneet. Sillä eholla sais uutta ostaa, että kahtakauhiammin neulos niitä vanhojakin pois. Toisaalta, sillon ei ehkä senkään vertaa ehtis postamaan jos vain hurjana neulois :D

   Poista
 5. Minäkin tuolta fb:n puolelta tulin piipahtamaan. Täytyy sanoa että minulla kaiken ylimääräisen ajan, siis sen mitä ennen käytin blogien lukemiseen, niin menee fb:n kaikkien neuleryhmien selaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös. Oikein harmittaa kun ei muka ehdi syventyä blogeihin. Niissä on kumminkin enempi semmonen rauhallinen kiireetön tunnelma kuin fb:n ryhmissä. No puolensa ja puolensa, mutta kaikkein mieluimmin minä neulon kuin luuraan netissä :)

   Poista
 6. Tottakai käydään ��

  VastaaPoista