maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuodenvaihteessa

on tapana kerrata menneitä, mutta koska analysointi kehtuuttaa, annan kuvan puhua puolestaan. Kollaasissa kaikki menneen vuoden neulomukset:
Kovin oli sukkavaltaista. Ei valmistunut hailuotolainen viime vuonna, mutta jospa tänä vuonna kumminkin. Toiveissa/suunnitelmissa myös itselle villatakki Virosta ostetuista herkkulangoista sekä ohuenohut pitsihuivi ja toki paljon muutakin, mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hienoja töitä! itsekin suunnittelen villatakkia mutta tuntuu, että voimavarat ei meinaa yhtenäkään päivänä riittää sen aloittamiseen. Varsinkin kun ei ole sellaista mallia valmiina ja haluaisin ihan omanlaisen. Nyt taas työt pakkaa päälle ja ne suunnitelmat... No, ehkä se päivä on joskus lähitulevaisuudessa että saan itseni innostumaan laskemaan silmukoita ja neulomaan koetilkkuja!

  VastaaPoista
 2. Sulla on aina hienoja neuleita! Eikö suunnitelmissa ole uutta sukkamallia? Mä odottelen kuitenkin... ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita töitä olet tehnyt! Mukavaa alkanutta vuotta:D

  VastaaPoista
 4. Kehtuuttaa täälläkin paneutuminen viime vuoden tuotantoon, mutta sinä sait jo sen tehtyä kuitenkin. Mahtava kasahan sinulla on neuleita kertynyt! Ja olet tehnyt hienon koirankin! Minäkin katselin tuota kirjaa ja ihailin koiria, mutta en sitten saanut edes yritettyä niideen tekoa.

  VastaaPoista
 5. Auli: Sehän se vähän täälläkin. Jotkut neuleet syntyvät vallan vaivattomasti, mutta toiset taas antavat odotuttaa itseään.

  Solveig: No saattaahan sieltä jotkut sukatkin putkahtaa, tai sitten käy niin ettei mitään muuta tulekkaan :) Se hailuotolainen on huudellut jo monta iltaa haluavansa puikoille, olis nimittäin vallan mainio telkkarineule.

  Paula Kristiina: Kiitos paljon. Itse en ole kovin tyytyväinen saldoon, mutta jospa tuleva vuosi olisi parempi.

  Matleena: Hieno koira, no jaa. Sinullahan oli aivan huikea tuotanto viime vuonna niinkuin monena muunakin vuonna. Ahkera immeinen olet :)

  VastaaPoista
 6. Mukavastihan noita on kertynyt. Ja suunnitelmia toki on hyvä tehdä, muttei niillä itseään orjuuttaa :)

  VastaaPoista
 7. -maria-: No, viime vuonna oli paljon muutakin tekemistä kuin neuleet ja se lienee vaikuttanut saldoon. Ehkä tänä vuonna enemmän mutta ei orjuutusta, ei :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa uutta vuotta sinulle! Kauniita neuleita, eritoten ihailen aina upeita ja viimeisteltyjä sukkiasi!

  VastaaPoista
 9. Jaana: Kiitoskiitos :) Nyt tekee hirveästi mieli neuloa isompia neuleita mutta kyllä niitä sukkiakin tulenee. Mulla on tuolla pari kerää mustaa ohutta lankaa ja se pitää neuloa sukiksi valoisana vuodenaikana.

  VastaaPoista