sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Vaihteeksi Wiikon Wanha

Isänpäivän ja velipojan syntymäpäivän kunniaksi Wiikon Wanhana valokuva isästä ja pojasta. Kuva voi olla vuodelta 1958, mutta todennäköisemmin keväältä 1959.

Onnea ja halaus velipojalle Tampereelle ja isälle tuonpuoleiseen.

4 kommenttia:

 1. Taitaa olla pikku virhe iässä. Viikon vanha ei istu kevyesti isän tukemana itse. Olemuskaan ei edes tue viikon ikäisyyttä. Tuolla lapsella on takan runsaasti viikkoja siis kuukausia, vaikka olisikin ollut iso syntyissään.
  Hieno kuva kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Heh, ei pidä ottaa näitä "Wiikon Wanhoja" kirjaimellisesti. Jos vilkaiset tunnisteista noita muita wanhoja, saat ehkä käsityksen mistä on kyse :)

  VastaaPoista
 3. Rakastan vanhoja valokuvia. Olen tykännyt ihan pikkutytöstä saakka.
  Joitakin ihania vanhoja valokuvia sain itselleni kopioiduksi suvustani Amerikasta saakka, kun tein sukututkimusta. Ne olivat hienoja kuvia. Kirppareiltakin usein ostan oikein vanhoja vanhoja kuvia, vaikka ne eivät sillä tavalla ole läheisiä ihmisiä, mutta joskus en vain voi jättää niitä sinne hyllylle.

  VastaaPoista
 4. KahviKaneli: Myös minä pidän vanhoista kuvista. Eikö olekin hienoa saada kuvia vuosien takaa omasta suvustaan. Meillä on äidin puolen suvusta hyvin vähän kuvia ja se on harmi.

  VastaaPoista