maanantai 23. elokuuta 2010

Mökillä muinoin osa 2

Wiikon Wanhoja vaan. Ennen edellisen postauksen mökkiä meillä oli mökki Pesiönjärven rannalla. Muistikuvat niiltä ajoilta ovat hyvin hatarat, vain kaitafilmit ja muutama kuva on jäänyt muistoksi.

Salskea nuori mies vasemmassa laidassa on enoni, joka kuoli tapaturmaisesti noin kymmenen vuotta kuvan oton jälkeen. Hänestä on jäänyt elävät muistikuvat, joihin liittyy tietty surumielisyys liian aikaisen poismenon johdosta. Äidin vieressä ovat Toini ja hänen kaksoissisarensa. Toini oli meillä muutaman vuoden kotiapulaisena siihen aikaan kun äiti oli keuhkotautiparantolassa. Hassua etten muista niistä ajoista mitään, tosin olinhan tuota aika pieni, kuten kuvasta näkee.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta. Mietinkin vasta, että mitäköhän sinulle kuuluu. Mukavaa syksyn alkua sinne! Täällä ollut vähän matalaa, mutta jotenkin tänään on ollut semmoinen voimistuva hyvän olon tunne. Yrittelen pidellä siitä kiinni.:)

    VastaaPoista
  2. Outi: Voi mitenmukava ajatus, että joku muistaa :) Kiitos hyvää kuuluu paittis ettei aika tahdo riittää kaikkeen esim. täällä luurailuun. Siitä tämä hiljaisuus.

    Toivottavsti sinun matala on muuttunut korkeammaksi.

    VastaaPoista