sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kainuussa

Ne on nämä Wiikon Wanhat nyt jostain syystä jumittunu 60-luvun Kainuuseen. Van mikäpä se siinä. Kuvassa nuoretparit luontoretkellä Puolangan Hepokönkäällä.

Minkähänlaiset kengät näillä hamenaisilla on jalassa :)

11 kommenttia:

 1. Ehkä ei tulisi nykyään, ainakaan minulle, mieleen laittaa mekkoa luontoretkelle :) Harmi kun ne kengät eivät näy kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Mun äiti on Puolangalta ja Hepoköngäs tuttu. Yhteen aikaan siellä piti ihmetellä miltei joka suvi. Nyt en ole käynyt kahteenkymmeneen vuoteen. Hups!

  VastaaPoista
 3. Näyttää melkein Alpeilta, hienolta, hamosineen kaikkineen. Ehkä olivat paljain jaloin? :)

  VastaaPoista
 4. helena: Samaa mietin itsekin :) Kyllä mulla on housut ja lenkkarit kun menen metsään. Tosin en minä oikein hameihminen olekkaan, paitsi tänä kesänä kun oli niin turkasen kuuma että paras vaate oli väljä mekko :)

  Outi: Ai sentään, sinussa on kainuulaisverta. Minä elelin siellä elämäni 12 ensimmäistä vuotta ja ne maisemat jäi pysyvästi sieluuni. Hepokönkäällä en tosin ole käynyt eli sinne joskus :)

  Tuija: Ai, se olisikin kaunis yhdistelmä; paljaat jalat ja kellohamonen :)

  VastaaPoista
 5. Vai että hame! Pidin kovasti tuosta asusta. Caprihousuista en silloin tiennyt mitään, mutta lahkeet olivat pohjepituutta, sanoo äiti.

  VastaaPoista
 6. anonyymi äiti: Juu sulla on ihanan näköinen housuasu mutta näillä muilla rouvilla hameet. Muistatkos millaiset kengät heillä oli?

  VastaaPoista
 7. Voi itku...että sun kätköistä löytyykin näitä ihania kuvia. Tunnen itsenikin taas niin nuoreksi kun muistelen noita ihmisiä. Tämän kuvan aikoihin lienen ollut 10 korvilla tai jotain...mutta kesälapsenlikkana olin teillä joka vuosi. Olitte hyviä hoidettavia mitä nyt sun päähän tuli kerran pipi joka taitaa näkyä vieläkin. Anteeksi se...

  VastaaPoista
 8. Aila-tätsy: Aa, siksikö minä olen tällainen :) Ei vaineskaan. Ihan omaa hölmöyttäni minä niihin lastenrattaisiin kömmin. Harmittaa sen vaunun omistajan puolesta ne verijäljet, jotka lienevät jääneet sinne kuomuun. Vai saatiinkohan ne pestyä? Vai pitikö ostaa uudet rattaat?

  Eläkä huoli tuosta pienestä kaljusta, joka jäi päähän. Mulla on niin paksu tukka ettei se sieltä minnekkään näy :) On tässä elämässä suurempiakin kolhuja sattunut.

  VastaaPoista
 9. Mietin ja mietin, millaiset kengät? Tuskin ainakaan urheilu-sellaiset. Olisikohan minulla valkoiset "tennarit", koska omistin tuolloin sellaiset. Toisilla saattoi olla hameasuun kuuluvat vaaleat kesäjalkineet. Harmi kun kuvassa eivät näy.

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia nämä sinun vanhasi!
  Olenpa minäkin käynyt Hepokönkäällä. Olimme mieheni kanssa juhannuksena Matleenan mökkivieraina ja piipahdimme könkäällä. Upea oli!

  VastaaPoista
 11. Marleena: Kiitos :) Voi että, kyllä täytyy minunkin päästä siellä käymään joskus.

  VastaaPoista