sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tadaa

Olipas mukava lueskella teidän neulekirjasuosikkeja. Listasta tuli pitkä eli kaikenkaikkiaan mainittiin 64 eri kirjaa. Ne kun ois kaikki hyllyssä niin johan ois makoisat oltavat. Tämä ei ole mikään kilpailu, sillä onpa paha mennä panemaan kirjoja paremmuus järjestykseen kun ihmisillä on erilaiset mieltymykset ja tarpeet, mutta nämä kolme saivat eniten mainintoja:
Nancy Bushin Knitting vintage socks sai 9 mainintaa

Cookie A:n Sock innovatoin ja Eeva Haaviston Sata kansanomaista kuviokudinmallia mainittiin 8 kertaa. Sukkakirjat ylipäätään olivat monen suosikkeja ja täytyypä myöntää että minäkin pidän niistä kovin. Ja sitten itse asiaan eli arvontaan. Sattuipa mukavasti kun tänään tulla tupsahti vieraita ja minähän oitis pestasin pienimmäisen Onnenpojaksi. Homma hoituikin oikein mallikkaasti. Tähän rumpujen pärinää, trrrrrrrrrtrrrrrrrrrtrrrrrrrr

ja pussista nousi nimilappu jossa lukee

Anna! Onneksi olkoon kovasti. Ilmoittaisitko osoitteesi minun sähköpostiin (annikainen.puikko ät gmail.com) niin laitan sinulle postia tulemaan.


Kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos Onnenpojalle :)

Toin viikko sitten koivunoksia maljakkoon ja niihin on jo tullut lehtiä. Eli oiskohan se kesä jo kuuden viikon kuluttua.

Hyvää palmusunnuntaita kaikille.

4 kommenttia:

 1. Hauskoja nuo neulotut sydämet ja pääsiäismunat, niitä pitäsi kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Päivikki: Kokeilehan vaan. Ovat nopsia tehdä.

  VastaaPoista
 3. Onpas suloinen onnenpoika!
  Ihana tuo aiempi tunika! Se vaalea raitahan on siihen kuin tarkoitettu, anna olla vaan! :-D

  VastaaPoista
 4. Marleena: Eikös olekkin :) Tunika on hyväksi havaittu. En jaksa murehtia raidasta, siinäpähän on :)

  VastaaPoista