sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kaappien kätköistä

Kehuinko minä joskus, ettei minulta muka löydy keskeneräisiä töitä kaapeista? No neuleita ei kyllä löydykään, mutta onneksi sentään jotain. Meillä on paikallisten taiteenharrastajien (kuulostaapa hienolta) kesänäyttely ihan kohta ja sinne pitäis saada joitain töitä esille. Tässä on ollut sellaista haipakkaa viimeaikoina, ettei oikein mitään ole ehtinyt tekemään. Meinasi jo stressi iskeä kunnes keksin ruveta penkomaan kaappeja ja löytyihän sieltä jotain.

Tein näitä pellavakangastauluja jo kymmenen vuotta sitten, mutta niissä ei ollut sitä jotain, turhan ykstotisia. Keksin yhdistää niihin vanhoja valokuvia ja nyt niissä niiku olis muka jotain. Vähän kyllä mietityttää vieläkin.


Valokuvat voisivat toimia ihan itsestäänkin.

Varsinkin tämä ihanainen sisaruskuva:

Täytyy kyllä kiittää avokkia väritysavusta. Homma toimii hyvin, kun toinen tietää mitä haluaa ja toinen osaa toteuttaa sen (paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin toinen :) No, minä olin vuorostani taittelemassa hänen valokuvataulujen kulmia kehystysvaiheessa, niin.

Kukahan se oli kun yhdisti mustavalkokuvia ja punaista lankaa? En löytänyt netistä eli jos joku tietää niin kertoisiko. Eli ei tämä mikään uusi idea siis ole, mutta voi kun rupes syntymään vaikka mitä ideoita ja versioita. Esittelen myöhemmin pikkuryijyjä, jotka ovat marinoituneet kaapissa jo muutaman vuoden.

Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonalkua kaikille :)

11 kommenttia:

 1. Kiva idea ja taulut näyttää hienoilta. Pitää laittaa tuo idea korvan taakse. Siellä kyllä alkaa olla jo niin paljon tavaraa, että voisi joskus toteuttaakin niitä eikä vain kerätä ;D

  Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kivoja pikkutauluja minustakin! :) On upea kokemus, kun yhteistyö sujuu hyvin! Se lujittaa parisuhdettakin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Tosi kauniita tauluja!

  VastaaPoista
 4. Hienoja tauluja. Tee vielä vihreä, keltainen, ruskea... Mulle ainakin tuli heti sellainen Collect'Em All -olo!

  VastaaPoista
 5. Tess: Kiitos:) Vois olla että pienikuvioisempi taustakangas toimisi paremmin, mutta olkoot nyt nuin. Juu, kaappeja kannattaa aikaajoin tutkailla silläsilmällä :)

  Matleena: Kyllä vaan, varsinkin kun aikaajoin pakkaa olemaan kuoppaista ja kivistä tämä taivallus. Mutta sellaistahan se elämä on.

  Jaana: Kiitos :)Mulla meinaa vaan itsekritiikki olla sitä luokkaa ettei oikein mikään mene läpi, tuokin mietitytti kovin. Joku sanois että se on huonoa itsetuntoa mutta enemmän se on edellä mainittua.

  Helena: Kiitos mutta taitanee jäädä tekemättä. Olen nääs kutonut nuo kankaat joskus 10 v. sitten ja öh, onpa tainneet sidokset ja tiheydet vaipua unholaan. Mutta voishan sitä pikkupuihin joskus luoda toisenlaisen kankaan ihan tuota tarkoitusta varten (näkis vaan senkin päivän :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä idea! Ilman muuta teet lisää ja kehittelet eteenpäin :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno idea ja kaunis toteutus! On aikakin tulla upeiden kankaiden kaappien kätköistä päivänvaloon.

  VastaaPoista
 8. Christina: Minä olin aikanaan innokas kutomaan sidoskokeiluja ja niitähän nuokin pohjakankaat ovat. Mitään ei näköjään kannata heittää pois :)

  VastaaPoista
 9. Aivan kuningasidea. Todella todella hienoja.

  VastaaPoista
 10. Lime: Oh mitä ylisanoja, sanoo tämä punastuneena ja kiittää :)

  VastaaPoista