sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Äitienpäivää

Tämäkin taitaa mennä Wiikon Wanhasta. Kesällä 1987 istahdimme siivouksen lomassa penkille ja siinähän meitä on naisia neljässä polvessa.


Kuvan välityksellä onnea omalle rakkaalle äidilleni ja kaikille muillekin äideille ja sen mielisille. Aili-mummoa toivotukset eivät enää tavoita, mutta ajatuksissamme hän on mukana.

8 kommenttia:

 1. Voi, minullakin oli Aili-mummu, hän ehti esikoisen nähdä ja saada tiedon seuraavan syntymästä.
  Ja on sama otsikkokin tänään ... Eli kuten sanottu : Äitienpäivää juuri SUOMEN äideille :) Niin kaunis kuva.

  VastaaPoista
 2. Äitienpäivätervehdys täältä napapiiriltä siskolle, siskontytölle, sisaren tyttärentyttärelle ja äidille, jota me muistamme aina, tänäänkin. Keväiset halit tätsyltä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, tosi elämänmakuinen! Onnea kaikille äideille!

  VastaaPoista
 4. Kovin on Aili-mummosi saman oloinen kuin minun Astrid-mumma, joka ei enää nähnyt toista tytärtäni. Aili-isoäitini ehti nähdä vielä kuopukseni ennen poismenoaan. Molempia muistelen ja kaipaan.
  Hyvää äitienpäivää sinullekin.

  VastaaPoista
 5. Sari: Voi iten kiva :) Aika monella muuten taitaa olla Aili-mummo :) Pitäiskö perustaa ihan yhdistys. Suomessa taitaa olla jo esim. Markku-yhdistys.

  Tätsy: Sitäpä samaa sinne pohjoiseen eli onnea ja kaikkea kaunista ja hyvää :) Nähdäänkö pian?

  Jaana: Kiitos :)Juu, ollaan laittelemassa äidin viiskymppisiä. Iloon sekoittui myös surua, sillä isä oli kuollut puoli vuotta aiemmin.

  Päivi: Sinullakin Aili-mummo, meitä on siis todistettavasti monta :) Niin se vain elämä menee, luopumisen tuska on oleellinen osa sitä samoin kuin syntymisen ihme. Mutta onneksi läheiset elävät myös muistoissa :)

  VastaaPoista
 6. Äitienpäivätervehdys (myöhäinen) täältä Etelä-Karjalasta. Tähän aikaa sitä äippä vihdoin "harrastaa" omia juttuja, kun naperot on unten mailla.

  VastaaPoista
 7. Myös minulla on Aili-niminen mummo ja miehelläni isomummo, hänkin edelleen elossa:)

  VastaaPoista
 8. Christina: Ilta on hyvää aikaa, monella tapaa :)

  aura: Hahaa, sinullakin :)

  VastaaPoista