sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Villasukkia Strömsöstä -kirja

Reilu viikko sitten sain kustantajalta muutaman kappaleen uunituoreita sukkakirjoja. Olo oli kuin joululahjapakettia avaavalla pikkulapsella, hykerrytti ihan :)


Painojälki on kaunista ja tuntuu kuin kirjan kovat kannet antaisivat sille arvokkuutta.


Töissä pääsin muovittamaan omia kirjoja.


 Meillä kirjastossa järjestetään silloin tällöin Tarinakoukku-tapahtumia, joissa tutustutaan kulloisenkin aiheen mukaisiin kirjoihin kahvituksen ja käsitöiden lomassa. Perjantaisessa tapaamisessa esittelin myös uunituoreen sukkakirjan ja lupasin että ongelmatilanteissa voi tulla kysymään neuvoa kirjastolta. No, toivotaan kuiten että ohjeet olisi kirjoitettu sen verran tyhjentävästi ettei moiseen ole aihetta.


4 kommenttia:

 1. Hehe tämä piti ihan heti-just-välittömästi käydä varaamassa kirjaston netistä.En malta odottaa, että saan tämän käsiini:)
  Ihania tapahtumia teillä kirjastolla.Olisipa meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos. Kieltämättä meidän tarinakoukut on kyllä tosi mukavia ja mikä ilo kun saa töissäkin neuloa sillon tällöin :D

   Poista
 2. Sain tämän kirjan kirjastosta ja nyt on eka sukka tekeillä . Todella hyvä kirja . Ohjeet ovat oikein kivoja ja helposti seurattavia. Ostan oman kirjan koska useampi ohje on niin houkuttava ,että täytyy tehdä ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaniista sanoista ja mukavia neulehetkiä kirjan parissa.

   Poista