sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pieniä kesälomaneuleita

Kun tuo sukkien neulominen on jotensakin arkipäiväistä (varsinkin kun neuloo niin heleppoja malleja), niin pitää edes kuviin yrittää saada sitä jotain. Onneksi avokkia ei tarvitse hirveästi houkutella kuvauskeikoille, sillä siellähän tuo juoksee vapaa-aikanaan kamerakaulassa pitkin mettiä muutenkin. No tässä reilu viikko sitten sain valmiiksi kanervanväriset sukat ja kysäisin josko hän tietäisi jonkun paikan jossa kasvaa kanervaa. Kyllä tiesi ja eikun auton kyytiin. Huristeltiin kymmenisen kilometriä kuuluisan paikallisen nähtävyyden Orinoron lähitienoille ja voi miten ihana loppukesän iltavalo valaisi kaunista kanervaista metsämaisemaa.
Sukat on neulottu samalla mallilla kuin edellisen postauksen punaiset sukat paitsi että näihin tein hollantilaisen kantapään koska ajattelin, että siinä tuo kantalapun reunojen ainaoikeinneule näyttää kivemmalta kuin ranskalaisessa kantapäässä. Niin näyttääkin.
Kakspuolosilla neuloen Pirkanmaan Roosa Nauha sukkalankaa meni 55 g kokoon 38. Koska kirjolanka ei olisi riittänyt koko sukkiin, neuloin varren alut, kantapäät ja sukan kärjet yksivärisellä langalla. On niin samansävyinen lanka ettei sitä oikein huomaakkaan.


Kotimatka vei läpi maalaismaiseman, jossa kurjet ruokailivat viljapellossa. Minä en saanut niitä osumaan kameraani eikä tainnut saada avokkikaan. Mutta olipa kyllä kaunista.


Nyt on sitten loma lopussa ja huomenna töihin. Ihan tuntuu mukavalta palata sorvin ääreen, sillä onpa tullut virkistyttyä ja levättyä oikein kunnolla. Tervetuloa syksy!

2 kommenttia:

  1. Voi että, tuntuu kuin joku vääntäisi veistä haavassa. Ihania kuvia,ihanat sukat ja kuvattu Orinoron läheisyydessä. Kävimme kesällä melkein Orinorossa. Se oli ainoa päivä, kun kesälomallamme satoi kaatamalla. Emme siis päässeet parkkipaikkaa lähemmäs. Vieläkin harmittaa niin vietävästi. Ja ihanat sukat. Montaa muuta lajia osaan tehdä, mutta sukat on mun heikkous. Ihannoin aina, kun joku osaa tehdä simppelit, mutta kauniit sukat. Ja ihanaa luontoa: kanervia, viljaa, kurkia. Kyllä sun kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä kyllä satoi harva se päivä ja onpa harmi että teille sattui juuri sellainen päivä. Orinoro on kyllä käymisen arvoinen paikka joten ehkä ensi kerralla paremmalla tuurilla :) Kiitos sukkakehuista :)

      Poista