maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesäpäivä vesillä

Neulerintamalla edetään niin verkkaiseen tahtiin ettei niihin liittyviä postauksia ole odotettavissa piiiiiiiiiiitkään aikaan, joten laitetaanpa jotain muuta.

Kävimme viime kesänä meloskelemassa Haukivedellä siinä toivossa että näkisimme norpan. No ei nähty ja niinpä lähdimme sinne sunnuntaina sama toive mielessä. Ei olisi voinut olla parempi ilma; oli ihanan lämmintä ja tuuli hyväili lempeästi pientä ihmistä suurella selällä.


Missään ei eväs maistu niin hyvältä kuin luonnonhelmassa, vallakin jos hoksaa valita sellaisen paikan missä kusiaiset ei heti hyökkää kimppuun. Tällä luodolla niitä ei ollut ja sekin näissä alkukesän retkissä on hyvä ettei itikoista, paarmoista ja muista pörriäisistä ole vielä mitään kiusaa.


Ja nähtiinhän me se norppakin. Etsi kuvasta :)


Se oli raukka vähän rähjääntyneen näköinen, ei ollenkaan sellainen söpöliini kuin Erik Bruunin norppajulisteessa, ennemminkin tuli mieleen se laulun viiksekäs vanhapoika (parempia kuvia täällä). Mutta tätä otusta oli huomattavasti hauskempi katsella kanootista kuin niitä karhuja. Oli kyllä hieno kesäpäivä.

5 kommenttia:

 1. No siellähän se lepokivellään. Mainio otus varmaan, olisi jännittävää nähdä joskus luonnossa.

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä retki! Kävin kurkkaamassa niitä parempiakin kuvia! Huikeaa!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana retki. Mukavaa päivää Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ooh, hienoa! Se norppaheppu ei näyttänyt ainakaan nälkiintyneeltä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Oli kyllä mukava raissu ja kohtaaminen. Eilen oli muuten radiossa norppailta ja Linssi kysyi tuosta norpan suupielessä olevasta vaahdosta.

  VastaaPoista