sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Pienenpienet

sukat pikkupikku jalkoihin (jotka ovat vielä masussa) tuli neulottua tällä viikolla.

Lankana Austermann Step jota ei mennyt kuin vaivaiset 23 grammaa 2 mm puikoilla neuloen. Sukan keskellä menee tuommonen pitsiraita, joka on seikkaillut vähän jokaisessa meikäläisen kutomassa sukassa. Pitäisköhän tässä koettaa uudistua jotenkin?

Olipa tänään ihana ilma. Meininki oli pyhittää koko päivä opiskelulle, mutta auringon vetovoima oli niin suuri, ettei sitä voinut vastustaa ja niinpä myö mentiin kuopuksen kanssa nauttimaan siitä ynnä haravoimaan.

Tarpeeksi kauan kun säilöö vanhoja neulomuksiaan kaapin hyllyllä niin saattaa olla että nuorempi väki ottaa ne käyttöön. Niin kävi kuvassa olevalle villapaidalle, jonka neuloin aikanaan koneelle Hiirolan ihanan ohuesta langasta. On kuulemma ihan käytettävissä oleva villuri.

6 kommenttia:

 1. Tosi suloiset sukat - ja tuo kuva myös, hyvä kuvakulma.

  VastaaPoista
 2. Mä olen miettinyt ja miettinyt ja lopulta se lamppu syttyi: sulta mä sain arpajaisvoittona Lanettia. Noh, nyt se matkannut eteenpäin ja päässyt tosi hyvään käyttöön parin muun kerän kanssa. Kardemumman talossa hyväntekeväisyysneulotaan pikkuisille sukkia ja tumppuja.
  http://kardemummantalo.blogspot.com/2011/10/naitahan-tulee.html

  VastaaPoista
 3. Ihanaiset sukat! Mulla on myös Lanettia varattuna sukulaisvauvan neuleita varten. Saa nähdä mitä sitten päätän tehdä. Aikaa on vielä useampi kuukausi :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpöt pikku sukat.

  VastaaPoista
 5. Hiipu: Kiitos. Sunnuntaina oli niin kaunis ilma ja taivas upean sininen eli ei taustassa valittamista :)

  KristiinaS: No sehän on hyvä että langoille löytyi hyödyllistä käyttöä. On pantu hyvä kiertämään :)

  susamaria: Lanetti onkin ehkä parempi sukkalanka pikkujalkoihin kuin tuo Austermann Step, meinaan kun se on täyttä villaa.

  Sude: Kiitän :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat, tosi kauniit nuo muodot aina näissä vauvan sukissa =)

  VastaaPoista