keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Vuodet kuluu

Tuntuu, että vuodet vierii paljon vikkelämmin näin vanhemmiten (noh, kulostaapa hassulta näin nuoren suusta :). Wiikon Wanhan tai oikeammin 20 vuotta vanhan kuvan siivittämänä lennätän lämpimät synttärionnittelut Tytölleni sinne opiskelukaupunkiin.


Kuva on otettu joulukuussa 1990. Hyvä Ystäväni tuli vauvoineen auttamaan minua ristiäisten järjestämisessä. Hän olikin mainio apu, minä sain ihan rauhassa leipoa ja touhuta vaikka kuinka, sillä tarpeen tullen hän imetti molemmat vauvelit. Voivoi, oli ne mukavia aikoja mutta tätä kuvaa katsellessa tulee suuri haikeus, sillä Hyvä Ystäväni (vasemmalla) kuoli yllättäen seitsemän vuotta sitten.

14 kommenttia:

 1. Heti laskin vauvalle ikää. Siis sille, jonka äiti kuoli kesken taipaleensa. Vanhaksiko tuo ehti? Onnea omallesi täältäkin. Kivaa nostalgiaa tosiaan kuvassa. Hiukset ja kaikki.:)

  VastaaPoista
 2. outi: Kaverin vauva, joka on tuossa kuvassakin oli silloin jotain 14 ja pikkuveli kai 11 tai 12. Kaveri oli jo pitkään asunut erossa lastensa isästä. Niin surullista.

  Minustakin tuo ois muuten hauska kuva, mutta siinä on se suruharso. En ymmärrä miten mulla on niin hölömöt vaatteet. Ei oo tainnu muut housut päälle mahtua :) ja missähän on villasukat? Outoa.

  VastaaPoista
 3. Minusta kuva on kaunis. Tehän hymyilette siinä.

  VastaaPoista
 4. Olen varmaan herkällä päällä, mutta haikeus iski täälläkin pelkästä ajatuksesta. Ihana imetyskuva.

  VastaaPoista
 5. Jonna: Ne taisi olla onnellisia aikoja ja se näkyy kuvastakin. Sitä on näköjään herkuteltu imetyksen lomassa, sohvalla näkyy nimittäin jätskikuppi :)

  Minna: Minäkin pidän tuosta kuvasta, mutta aina tulee haikeus sitä katsellessa.

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva kuva. Niin ne nuo vuodet vierivät huomaamatta.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuva; ja ilmeisen tärkeä sinulle.

  VastaaPoista
 8. Kuvassa on ihanan lämmin tunnelma. Elämä kuljettaa niin kummallisesti meitä. Monia lämpimiä ja kauniita muistoja on suruharson peitteleminä.

  Onnea tytöllesi!

  VastaaPoista
 9. Hellyttävä kuva, nuoret äidit vauvoineen.
  Uskon, että tuolla rajan takanakin on elämää ja luulen että ystäväsi hymyssä suin katselee tuota samaa kuvaa kanssasi. :-D

  VastaaPoista
 10. enkulin käsityöt: Sanoppa muuta. Viikonloppuna koko lapsikatras (tai aikuisiahan nuo jo ovat) oli kotosalla ja voi haikeus kun taas lähtivät.

  Jaana: Niin on.

  Tess: Olihan se aikaa. Asuttiin maalla vanhassa hirsitalossa metsien keskellä. Sekin on enään vain haikea muisto. Oi tätä elämää

  Kerron terveiset :)

  Marleena: Kiitos kauniista sanoistasi. Saman suuntaisesti olen itsekin ajatellut :)

  VastaaPoista
 11. Ihana kuva minustakin! Ikävä juttu tietysti ystäväsi kuolema. :o(

  Meillä oli siskon kanssa vähän samanlaista "yhteisimetystä" tuossa syyslomalla, kun käytiin molemmat kotipuolessa. ;o) Hällä kun on 2 vkoa vanhempi vauva kuin minulla.

  VastaaPoista
 12. Pirjo-Riitta: Voi, teillä on nyt sellaiset ajat. Eipä minulla enää koskaan.

  Minulla on albumeissa monta kaunista imetyskuvaa kavereista ja heidän vauvoistaan. Siinä tilanteessa on jotenkin niin seesteinen ja tyyni tunnelma, kuin aika pysähtyisi.

  VastaaPoista
 13. Moi! Eksyin blogiisi kun googletin käsityöjuttuja, mutta tuo imetyskuva pysäytti tunnelmallaan. Julkaise ihmeessä lisää:) Minulla on 7,5kk ikäinen rintaruokinnassa:)

  VastaaPoista
 14. Minna: Kiitos käynnista ja tervetuloa toistekin :) Eiköhän niistä joku vielä eksy näihin Wiikon Wanhoihin.

  VastaaPoista