perjantai 30. heinäkuuta 2010

Olipa pikkuinen oravanpoika


Oiskohan nämä takapihalla viipeltävät pikkuoravat viikon vanhoja? No ehkä vähän vanhempia, mutta menkööt Wiikon Wanhasta kun ovat niin peijakkaan suloisia.

Lisää kuvia ja muutama videonpätkä täällä.

10 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! onko mitään noin sulosta. Missähän äitimamma?

  VastaaPoista
 2. illusiah: Liekö ajanut poikansa jo maailmalle kun ei näkynyt. Näytti siltä kuin ne ois ottanu avokin keinoemokseen :)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä ovat! Kauan sitten Posiolla oli leipomo, jolla oli oma nimikko-orava. Se piipahti aina takaovella hakemassa herkkumuruja.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kavereita Sinulla onkaan.
  Blogisi on myös suurenmoinen

  VastaaPoista
 5. Aivan ylisuloisia ihanuuksia! Kävin katsomassa videot, näyttivät oravalapsetkin olevan uupuneita helteen takia.

  Anu

  VastaaPoista
 6. Ihanan suloisia!
  Meillä oli viime kesänä oravanpoikanen viikon sisällä. Osasi olla piilossa, kun oltiin kotona, mutta matkamme aikana tutkiskeli kyllä huushollia aika perusteellisesti. Saatiin söpöläinen onneksi ulos viimein.

  VastaaPoista
 7. Outi, Tess ja Villanne: Eikös ookki :) Meillä on käynyt pikkuväkeäkin ihastelemassa näitä. Me on oltu muutamia öitä pois kotoa ja oravat on tullu vähän aremmiksi.

  Tuija: Leipomo-orava, kuulostaapa mukavalta :) Olikohan kuinka pulska yksilö?

  enkulin käsityöt: Kiitoskiitos :)

  Anu: Juu, nyt ne paljon pirteämpiä kun on vähän viileämpää (25 astetta :). Kai ne on vähän niinkuin pikkulapsetkin, väsähtävät helposti kun kisuavat niin paljon.

  Marleena: No nämäkin hyväkkäät meinasivat väenväkisten sisälle ängetä viime viikolla. Yksi pääsikin ja onneton liukasteli parketilla, mutta saatiinpas se ulos. Nyt ne eivät enää edes yritä.

  VastaaPoista