lauantai 5. joulukuuta 2009

Lauantai-illan ratoksi, osa 2

Tämä rallatus kuuluu vähän samaan sarjaan kuin tuo edellinenkin, mutta mihinkäs sen oikein lokerois? Oisko lapsille ja sen mielisille :)

Vaikka biisin nimi on Helle, siinä on jotain hyvin ajankohtaista.Jos tekee mieli yhtyä lauluun, sanat löytyy täältä ja muuta tietoa täältä.

5 kommenttia:

 1. Tuota laulua aikoinaan soitettiin aina radiossa kovien helteiden aikaan kuten myös kovilla pakkasilla. Kesästä ja lämpimistä ilmoista pitävänä olen tulkinnut tuon kappaleen kritisoivan suomalaisten helteistä valittamista. Ei tarvitse olla kuin päivä pari noin 25 astetta lämmintä, niin jo alkaa valitus kuinka kamalaa on kun on kuuma.

  VastaaPoista
 2. Juu, tämäkin on tuttu. Jostain syystä tuo kertosäe "pakkanen, siitä suomalaiset tykkää.." on varsinkin meilläkin paljon laulettu.

  VastaaPoista
 3. Päivi: Minäkin pidän helteistä mutta kyllä kunnon pakkanenkin kelpaa. Oikein tässä kaipaa sitä narskulunta kenkiensä alle.

  Pirjo: meillä kans :)

  VastaaPoista
 4. Hehheh, en ollut koskaan kuullut tätä. Sopii hyvin epävireiseen pimeystuhnuolooni, joten ehkä minäkin karjaisen ensi perjantaina kuoroni joulukonsertin päätteeksi laulun loppuhuudon!

  VastaaPoista
 5. Tuija: Eikös olekkin huvittava biisi.

  VastaaPoista