tiistai 7. heinäkuuta 2009

Kumpi vai kampi

Tuossa taannoin tuli Raijan-aitasta ostettua puseron verran ihanaista pellavaa. No nyt tämä ois ommellu sen, mutta ei osaa päättää kumman reunuksen laittais kaulukseen.

Kumman sinä laittaisit?

Pujotan kiristysnauhan tuohon kaitaleeseen, joten eihän se sieltä paljoa näykkään. Sellainen oli tarkoitus tehdä tuosta pellavasta, vaan eipäs se kangas riittänyt siihen. Niin että seuraava pähkäiltävä on itse nauha.

9 kommenttia:

 1. Ihana pusero! Minä laittaisin sen ylemmän.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti pusero! Minä kallistuisin valkoisemman puoleen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pellavakangas. Mie laittasin ehkä vaaleamman. Vaikea oikestaan sanoa, kun ei luonnossa näe. Kuvat (ja näytöt) pakkaa vääristämään värejä.

  VastaaPoista
 4. Aika samanlaisilta näyttävät, mutta jos on pakko valita niin laita tuo ylempi :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin kallistun tuohon ylempään pitkän pähkäilyn jälkeen. :) Ainakin tässä vaiheessa (siis ennen käyttöä ja pesuja) sen väri sopii minusta paremmin tuohon puseron väriin, mikäli näen täällä värit oikein. Mutta niin samanlaisia mallilltaan ja väriltään nauhat ovat, että kumpikin ovat hyviä.

  VastaaPoista
 6. Valkaistuuko pellava pesuissa???
  Jos, niin laittaisin vaaleamman!
  Aika vaikea varmaan päättää.
  Jos en osaisi omassa työssä päättää, voisin laskea enten,tenten... ;-D

  VastaaPoista
 7. Minä pistäsin ehkä tuon valkoisemman, mätsää paremmin väriin. tuo toinen on jotenkin liian keltainnen. mutta jos teet toisin en valita tai pistä hanttiin :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos avusta rakkaat ystävät. Yhteenvetona vois sanoa että molempi parempi :)

  Mietin samaa kuin Marleena eli että kai tuo pellavakangas vaalenee ajan kanssa eli siinä mielessä vaaleampi nauha ois parempi. Mutta voi olla etten laita kumpaakaan, löysin nimittäin prikulleen samanväristä pellavalankaa puolallisen ja aloitin siitä kolmannen nauhan iltamyöhällä kun ei uni tullut. Nyt se on kylvyssä ja jahka kuivuu, niin katsotaan sopisko se. Tämä siis jatkaa pähkäilyjään.

  VastaaPoista
 9. mä kallistuisin tuon ylemmän puoleen, vaikka kivojahan noi molemmat on(jep, on mulle sanottu et olisin hyvä kansanedustaja... diplomatiat hallussa) =)

  VastaaPoista