torstai 16. huhtikuuta 2009

Kevättä ilmassa

Meillä kuulkaas koivut jo vihertää:

Tosin vasta sisällä, hehheh. Toin oksat maljakkoon palmusunnuntaina ja lehdet puhkes seitsemässä päivässä eli onkohan kesäntuloon 7 viikkoa? Ihan niinku oisin jostain joskus kuullut, että sen vois muka noin laskea. No ehkäpä se on jo kesä toukokuun viimeisellä viikolla.

Limeadinelta sain kivan nirppanokkatunnustuksen. Sepä ilahdutti kovin eli lämmin kiitos vielä kerran :)

Hyvähän se on jos onnistuu jollekin tuomaan hyvää mieltä, tosin minusta tuntuu, että viimeaikojen alakulo paistaa juttujeni läpi. Mutta sellaistahan se elämä on, ainakin minun ja toivoa sopii että tämä tästä vielä iloksi muuttuis.

Jopas oli haasteellista miettiä kenelle tämän jakais, kun tuntuu että kaikki ovat jo sen saaneet. Mutta niinhän se on, ettei kannustusta ja kiitosta tule koskaan liikaa eli laitetaan hyvämieli seuraaville blogeille, jotka ihan oikeasti ilahduttavat minua:

Jaana Maa
Frosty Lily
Liinan villat

Ja lopuksi kiitos myös Miellitylle.

No nyt on millä pistellä :)

Ja vihoviimeiseksi vielä neulekuulumisia; veljen villatakki edistyy, hitaasti mutta varmasti. Saas nähdä milloin valmistuu. Ihan tässä nolottaa, kun on muka neuleblogi olevinaan eikä neuleita näy maillahalmeilla, vanhoja valokuvia vaan. No, jospa minä vaan muuttaisin blogin kuvausta hieman uuteen uskoon, vaikkapa että; muinaismuistoja kaappien kätköistä ja aika-ajoin neuleita. Sitten ei tarttis nolostella :)

7 kommenttia:

 1. Voi älä ihmeessä nolostele, ihan turhaa! Mä ainakin nautin noiden vanhojen kuvien tunnelmista ja tarinoista, ja kaapistojen kätköistä nostamasi aarteet saavat mielikuvituksen laukkaamaan.

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitosta vaan! Myös sinä ilostutat, vanhat kuvat ja tarinat piristävät neulejuttujen seassa:) Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. oh, kiitos hirmusti. Suotta kyllä nolostelet. Minuu taas nolostuttaa kun niin en ehdi kaikkia blogeja seuraamaan tarpeeks tiheään ja sitten käyn aina jälkijunassa kommentoimassa useampaa postaustakin kerrallaan. Miusta on mukava kun jaat valokuvatarinoita ja kuvia aarteista meille muillekin

  VastaaPoista
 4. Voi minä ehdin jo uskoa, että siellä koivut vihertää! ;D Mutta haenpa minäkin koivun oksia sisälle ja katson, milloin meillä vihertää! ;)

  Minäkin muuten luen mielelläni noita juttujasi ja katselen vanhoja kuvia, joten antaa vaan tulla lisää sitäkin laatua! ;)

  VastaaPoista
 5. Vilma: No en nolostele :) Tarttis varmaan ihan oikeasti vaan muuttaa blogin kuvausta, jos sillä nyt on mitään merkitystä. Itsehän tässä rajat luodaan ja harrastushan tämä on. Itseäni vaan vähän tympii kun on niin saamaton neuleiden suhteen, päässä kyllä pyörii suunnitelmia vaikkas kuinka. Tarttis potkun persuuksiin :)

  Jaana: Ollos hyvä ja kiitos ynnä Ihanaa kevättä sinullekin :)

  Christina: Oleppa hyvä. Eikös se niin ole, että tämä homma on mukavaa, vapaaehtoista puuhaa eli lakataan nolostumasta. Mullakin jää monesti kommentoimatta vaikka ois aihettakin, muttei se tarkoita etteikö jutut tekis vaikutusta.

  Matleena: Hahaa, se olikin tarkoitus :) Täällä on vielä lunta maassa ja aurinko näyttäytyy perin harvoin, paitsi nyt. Eli saa vielä tovin odotella keväänmerkkejä.

  Vanhoja tulee :)

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos tunnustuksesta! Kyllä siitä saa hyvän mielen, vaikka itelläkin on sellanen olo, että oon vaan marissu ja kitissy viimeaikoina, eivätkä puikotkaan pysy käsissä. Mutta kyllä täältä vielä innolla tullaan. Voimia kevääseen :)

  VastaaPoista
 7. Liina: Aika-aikaa kutakin eli saahan sitä välillä marissakin ja olla väsynyt. Mutta kyllä sinun blogissa on positiivinen yleisvire :)

  Iloista odotuksen aikaa sinulle ja lepää jos väsyttää. Minä olin pitkänaikaa ihan rättipoikki kun odotin esikoistani.

  VastaaPoista