maanantai 30. maaliskuuta 2009

Pientäkivaa

Viime perjantaina sain näin kauniita kukkia:

Kiitos kirjastonväki :)

Lauantaina sain Helenalta tällaisia:


Lämmin hämillinen kiitos :) Olen ihan otettu. Helena epäili, että täällä onnistuu kaikki. Ehei veikkonen, tänään viimeksi villatakin tekele peruuntui alkutekijöihin (en näytä edes kuvaa). Minusta Helena itse on visuaalinen tyylitaituri ynnä lahjakas ja taitava :)

Olen ollut laiska jatkamaan näitä, mutta koskapa itsekin ilahduin niin kovin, haluan laittaa hyvän kiertämään. Tosin valinta on vaikeaa, sillä seuraan niin monia hyviä blogeja, mutta laitetaanpa tuplatunnukset triplasti seuraaville:

Isonpavun (ynnä pikkupapujen) Puhdikasta menoa on ilo seurata. Hänen käsistään putkahtelee vähän väliä vaikka mitä jännää ja persoonallista ja kynästä (vai pitäiskö sanoa päästä?) pulppuaa hersyvää tekstiä. Siellä on ilo vierailla. Kiitos Isoinpapu :)

Myös Rajamäen rykmentin Sari on hirmu ahkera ja aikaansaapa naisimmeinen. Hänelläkin on aivan omintakeinen, persoonallien ote kaikkeen tekemiseen. On se kiva kun voi tuosta vaan piipahtaa Pariisissa. Kiitos Sari :)

Ihan uusi tuttavuus on Hiljan päivät blogi. Ansaitsee tunnustuksen jo pelkän nimen perusteella, aivan ihana, jotenkin niin kotoinen (minun isotäti oli Hilja). Ja sieltähän löytyi kaikkea kivaa ja myös nostalgisista vaikka kirjoittaja on taatusti nuorempaa painosta kuin allekirjoittanut. Kiitos Hilja :)

Ja ei sitten mitään paineita jatkamisesta!

Monet ovat esitelleet työpöytäänsä. Minäpä näytän miltä työhuoneen sänky näyttää just nyt (pöytä on kyllä ihan siisti):

vähän niinkuin laiva ois lastattu :) Tarttis varmaa tehrä jotain, vaikkapa siivota?

7 kommenttia:

 1. Ihana sänky!
  Miksi sitä siivoamaan, siinä on sitten liikaa tyhjää tilaa laskea taas jotain pois käsistään =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olen päässyt mukavaan seuraan - Isoinpapu ja Hilja myös suosikkejani.

  Joo, ensin meinasin että siis missä se sänky on ?

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos! Ilahduin kovasti näistä tunnustuksista!:)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut tunnustuksista. Oikeeseen osuvat. Voi miulta meni arvontakin ohi. Ja siihen kuvahaasteeseenkin on vielä vastaamatta. Piti käydä Hiljaakin kurkkaamassa, kun miunkin mummo on Hilja.

  VastaaPoista
 5. Minusta tuossa sängyllä on kaikki just hyvin esillä, ei tarvi siivota :)

  VastaaPoista
 6. isoinpapu: Siis punainen papu :)

  TeSa: Niin just, tulis vaan kiusaus täyttää se uudelleen :)

  Sari: Vai että missä sänky :)

  Hilja: No kiva, niin oli tarkoituskin :)

  Christina: No jospa noita arvoituksia ja arpomuksia tulee myöhemminkin. Meidän Hilja-tätiä sanottiin Hiljuskaksi. Avokin tytöstä on täällä tullut Miljuska :)

  Helena: No hyvä paitsi että siihen pitäis pääsiäisen aikaan mahtua Poika nukkumaan eli kyllä siivotaan, tässä kohta joskus.

  VastaaPoista